Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Emi Pian, în lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum

Mama lui Emi Pian, în lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum

La ceremonia de cimitir a lui Emi Pian a ajuns şi mama acestuia, vizibil îndurerată. Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente grupări din lumea interlopă din România.

Mama lui Emi Pian, în lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2020   •   11:50

Înmormântarea lui Emi Pian are loc duminică, cortegiul funerar a plecat de acasă dis de dimineaţă, deşi ieri se ştia că ceremonia de înmormântare va avea loc în jurul prânzului. După slujba de la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6, maşina cu sicriul interlopului Emi Pian a mers la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Cei prezenţi aici i-au rugat pe participanţii la funeralii să poarte mască de protecţie şi să nu formeze grupuri mari, date fiind măsurile de protecţie din pandemie.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian

Potrivit primelor informaţii, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

×
Subiecte în articol: Emi Pian înmormântare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close