Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, declarație-șoc în fața instanței: Vor cădea capete mari dacă spun adevărul

Gheorghe Dincă, declarație-șoc în fața instanței: Vor cădea capete mari dacă spun adevărul

Gheorghe Dincă, așa cum nu și l-a imaginat nimeni! A izbucnit în plâns în fața mamei Luizei Melencu. Situația uluitoare a avut loc la ultimul termen în dosarul privind dispariția fetelor, când părinților li s-a permis să stea față în față cu presupusul criminal și să-i pună întrebări.

Gheorghe Dincă, declarație-șoc în fața instanței: Vor cădea capete mari dacă spun adevărul
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2020   •   15:50

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, dar printre lacrimi le-a cerut celor două mame să-l creadă că nu le-a ucis.

"Am cerut permisiunea să vorbesc, el (Gheorghe Dincă, n.r.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi. A zis: 'nu, doamnă'. A zis că în curtea lui nu s-a întâmplat absolut nimic, n-a fost picătură de sânge în casa lui, nu a fost os uman găsit în curtea lui, totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune", a spus Monica Melencu.

Mama Luizei a spus că Dincă a declarat în fața instanței că vrea să-și ispășească pedeapsa pe care o merită pentru răpire.

"A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu că de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui. Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat. Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul". a adăugat femeia.

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close