Antena 3 CNN Actualitate Marcel Pavel, față în față cu Mihai Gâdea. Ce înseamnă să vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat și cu ce sechele a rămas după boală

Marcel Pavel, față în față cu Mihai Gâdea. Ce înseamnă să vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat și cu ce sechele a rămas după boală

Marcel Pavel a povestit, luni, la Sinteza zilei, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, despre lupta pe care a dus-o cu boala. Ce înseamnă să vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat, cu ce sechele a rămas. Dar și ce le răspunde acelora care l-au înjurat, batjocorit și calomniat în zilele în care s-a luptat pentru viața lui în spital.

Marcel Pavel, față în față cu Mihai Gâdea. Ce înseamnă să vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat și cu ce sechele a rămas după boală
de Gabriel Dano    |    13 Iul 2020   •   22:30

Marcel Pavel, mesaj dur pentru cei care l-au acuzat că a luat bani ca spună că are COVID-19

"Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum - în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv.

Și am descoperit că am ieșit cu tensiune 18. Bine, cu medicație a scăzut la 17. Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere - că e mai bine. Dacă vom înclocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile", a spus Marcel Pavel, în începutul interviului.

"Culmea, nu am avut nimic până acum trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la 'Te cunosc de undeva'. În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză - noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel.. tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel - nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit", a povestit artistul.

Marcel Pavel: M-am doctoricit singur în prima zi

Marcel Pavel spune că primele simtome pe care le-a avut s-au manifestat dur abia acasă  a doua zi

"Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatură 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7.

Nu s-a dus nimic la gât, la crozile vocale, Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. După aceea mi-a spus doamna doctor să fac și un test COVID-19", a mai spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii iunie și a stat internat în spital în momentul în care a avut probleme de respirație. Artisul a povestit că a fost nevoie să i se fixeze o mască de oxigen şi să i se administreze perfuzii.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Marcel Pavel Sinteza Zilei
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close