CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Cine a câștigat premiul de 30.000 de euro

de S.T.    |    26 Iun 2018   •   23:04
CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Cine a câștigat premiul de 30.000 de euro

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018.  Bogdan Vandici este câștigătorul CHEFI LA CUȚITE 2018 SEZONUL 5.

Marți, 26 iunie, de la 20:00, Antena 1 a difuzat ultima ediție a sezonului 5 din „Chefi la cuțite”, în care telespectatorii au aflat numele bucătarilor ce s-au calificat în proba finală, cât și numele marelui câștigător. Luni, în urma celor două probe din semifinală, doar 6 bucătari au rămas în cursa celui mai iubit show culinar, calificându-se în ultimul test al serii. Doar 3 dintre ei vor merge mai departe, luptându-se cot la cot pentru premiul de 30.000 de Euro și titlul de învingător.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Ediția de marți începe cu șanse egale pentru fiecare chef, căci fiecare are acum în competiție câte doi reprezentanți.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Marlena Botezatu și Cristina Pavel din echipa verde a lui chef Bontea sunt două bucătărese cu experiență, iar atuul lor în această competiție este gustul special pe care îl pot da oricărui preparat. Energice și zâmbitoare, concurentele au fost dornice să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, tocmai de aceea vor lupta și mai aprig pe ultima sută de metri.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu din echipa albastră a lui chef Dumitrescu sunt singurii ștrumfi jedi care au rezistat unui parcurs cu foarte multe piedici. Sunt cei mai tineri concurenți din concurs, dar pasiunea lor pentru bucătărie și pentru rețete sofisticate este dublată de foarte multă muncă și experiență în restaurante de renume. Diseară, cei doi sunt hotărâți să demonstreze că deși au pierdut multe bătălii, au talentul necesar pentru a câștiga războiul final.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Mihai Chelaru și Amedeo Drosu din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu sunt cei doi concurenți pasionați de gastronomie care au câștigat cele mai multe confruntări pe echipe în acest sezon. Amândoi lucrează în domeniu și cred cu tărie că menirea lor este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel, motiv pentru care vor să își adauge în palmares titlul acestui sezon.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2018. Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuțite” și în ce culoare va străluci finala de poveste a acestui sezon, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

x close