Antena 3 Actualitate Media CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4. Cine a câștigat CHEFI LA CUȚITE

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4. Cine a câștigat CHEFI LA CUȚITE

28 Noi 2017   •   20:45
CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4. Cine a câștigat CHEFI LA CUȚITE

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4 În această seară de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor afla verdictul ultimei probe din semifinală, dar și cele trei nume care se vor califica spre o șansă la marele titlu al sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”. CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4
Ultimul test de luni seară a început cu șanse egale pentru cei trei chefi, căci fiecare dintre ei au rămas cu câte doi bucătari pe care se bazează că vor impresiona prin farfurii de cinci stele. Cătălin Scărlătescu va continua lupta alături de Florin Lazăr și Bad Angie Dumitrescu, sperând că tunicile mov își vor face drum spre câștig, în ciuda emoțiilor și presiunii.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4 La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu și Cosmin Ailinca, doi bucătari talentați care sunt convinși că marele premiu ar înseamna și o oportunitate de a-și continua pasiunea culinară. Portocala mecanică are și ea șanse egale la titlu, prin Silvian Hârâială și Mihai Necula, doi dintre cei trei bucătari cu care Florin Dumitrescu a câștigat majoritatea confruntărilor din acest sezon. Au ajuns până în acest moment, iar spre finală mai este doar un singur pas.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4 După verdictul celebrului trio, seara va fi colorată în nuanțele câștigătorilor ultimei probe din semifinală și va continua cu testul suprem. Emoțiile vor fi mai mari ca oricând, nu doar pentru că chefii își doresc să fie reprezentați în finală, dar și pentru că până în acest moment fiecare și-a adjudecat câte un sezon. Va fi un război culinar, în care doar cel mai bun va câștiga.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4 Cei trei finaliști pe care îi vom afla la începutul acestei seri vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar emoțiile de la bancul de lucru vor da naștere unor reacții fără precedent.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 4 Va fi o seară unică cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și o șansă egală către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate. Azi, de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unui spectacol unic, în finalul căruia trofeul „Chefi la cuțite” va străluci într-o singură culoare, iar numele învingătorului sezonului 4 al celei mai iubite emisiuni culinare va fi dezvăluit .

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close