Antena 3 CNN Actualitate Media CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Cine este Mihai Munteanu, alias Munti, posibilul marele câștigător al trofeului Chefi la Cuțite

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Cine este Mihai Munteanu, alias Munti, posibilul marele câștigător al trofeului Chefi la Cuțite

CÂȘTIGĂTOR  FINALA CHEFI LA CUȚITE. Cine este Mihai Munteanu, alias Munti, posibilul marele câștigător al trofeului Chefi la Cuțite
Sursa foto: Foto: Antena 1
22 Ian 2019   •   18:15

CÂȘTIGĂTOR  FINALA CHEFI LA CUȚITE. Mihai Munteanu, alias Munti, este bucătar profesionist și are 32 de ani. în plus, este favorit la câștigarea marelui trofeu „Chefi la Cuțite”.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Munti spune că a ajuns în bucătărie din... greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. "A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă", povestește Mihai.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Munti se află în echipa lui Chef Sorin Bontea și se luptă pentru marele trofeu Chefi la Cuțite.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite munti
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close