CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Răsturnare TOTALĂ de situație în emisiunea Chefi la Cuțite. Silviu Nedelea a ratat finala

22 Ian 2019   •   22:52
CÂȘTIGĂTOR  FINALA CHEFI LA CUȚITE. Răsturnare TOTALĂ de situație în emisiunea Chefi la Cuțite. Silviu Nedelea a ratat finala Foto: Antena 1

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Răsturnare TOTALĂ de situație în emisiunea Chefi la cuțite. Silviu Nedelea, cel care era dat câștigător al showului, a fost eliminat din finală. În finală au intrat doi concurenți de la Chef Cătălin Scărlătescu - Maria și Andrei, și Munti de la Chef Sorin Bontea.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Bucătar de renume Silviu Nedelea avea mari șanse să câștige marele trofeu.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Silviu are 38 de ani, e bucătar de meserie, a gătit pentru Regele Mihai, dar și pentru personalități internaționale de renume, precum Angela Merkel, George W. Bush, Silvio Berlusconi. Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soția și copilul!

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. A fost gazda unei emisiuni de gătit, alături de alți doi bucătari.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE. Silviu a fost inițial în echipa lui chef Florin Dumitrescu, cel care i-a dat și cuțitul de aur, însă a fost „furat” de Sorin Bontea, care s-a folosit de una dintre amuletele câștigate în preselecții.

x close