Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Chef Sorin Bontea, în clasamentul amuletelor

CHEFI LA CUȚITE. Chef Sorin Bontea, în clasamentul amuletelor

25 Sep 2019   •   13:26
CHEFI LA CUȚITE. Chef Sorin Bontea, în clasamentul amuletelor

CHEFI LA CUȚITE. Marți, 24 septembrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,8 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21:49. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție plină de surprize și de un clasament al amuletelor restabilit, în fruntea căruia se află acum chef Sorin Bontea. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider detașat de piață pe publicul comercial, dar și la orașe.

CHEFI LA CUȚITE. În intervalul orar 19.59-23.28, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,6 puncte de rating și 24,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 20,2 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,9 puncte de rating și 14,3 procente din cota de piață. 

CHEFI LA CUȚITE.  Lupta amuletelor de marți seară le-a măcinat creierii chefilor, la propriu, căci jurații au fost nevoiți să gătească cu lămâie, zucchini și creier: ”Am câteva lucruri pe care nu prea le mănânc, mai ales din cauza texturii”, spunea chef Dumitrescu la începutul probei. După o sesiune de gătit de 60 de minute, jurații au pus în fața invitatului special, Anne Ampawan, trei dish-uri cu adevărat delicioase: ”A fost o alegere dificilă, sper să dorm bine la noapte, după ce iau decizia”, a spus aceasta înainte să dezvăluie câștigătorul. Porția de ravioli a făcut-o pe jurată să îi acorde amuleta lui chef Bontea, restabilind astfel ordinea în clasamentul avantajelor.

CHEFI LA CUȚITE. În acest moment, juratul se află în pe primul loc cu trei amulete adjudecate, fiind urmat de chef Scărlătescu, respectiv chef Dumitrescu. În vreme ce Sorin Bontea va avea posibilitatea de a-i oferi unui concurent imunitate la duel, de a bloca un ingredient principal echipelor adverse și a-i bloca pe colegii săi de jurizare printr-un ”freeze” de 15 minute, Cătălin Scărlătescu va putea să anuleze orice altă amuletă folosită împotriva sa și va putea să folosească și el un ”freeze” de zece minute unei echipe adverse, chiar în timpul sesiunii de gătit. Florin Dumitrescu a adjudecat săptămâna aceasta amuleta ce îi va oferi posibilitatea de a gusta și a-și folosi mâinile pe tot parcursul unui battle, acesta fiind singurul avantaj al juratului până acum.

CHEFI LA CUȚITE. Cel mai iubit show culinar continuă și săptămâna viitoare la Antena 1, cu alte două ediții noi din sezonul 7, în etapa jurizărilor pe nevăzute: luni și marți, de la 20:00. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close