Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Chefii, luați prin surprindere de un preparat. Nu s-au așteptat niciodată să mănânce așa ceva

CHEFI LA CUȚITE. Chefii, luați prin surprindere de un preparat. Nu s-au așteptat niciodată să mănânce așa ceva

11 Sep 2019   •   12:32
CHEFI LA CUȚITE. Chefii, luați prin surprindere de un preparat. Nu s-au așteptat niciodată să mănânce așa ceva

CHEFI LA CUȚITE. Cea de-a doua ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzată aseară pe Antena 1, a adus pe masa juraților printre cele mai diverse preparate. Un dish la care chefii nu  s-ar fi așteptat niciodată a fost pregătit de o concurentă din Filipine, care a vrut cu tot dinadinsul să obțină cuțitul cu un preparat tradițional din țara sa.

CHEFI LA CUȚITE. Degustarea chefilor a fost întreruptă de Gina Pistol, care le-a dezvăluit numele rețetei, explicându-le că supa se prepară din intestine de capră. Jurații au avut un nod în gât după ce au aflat ce preparat au în fața lor, însă asta nu i-a oprit pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să acorde câte un cuțit acestei farfurii controversate: ”Eu am mai gustat genul acesta de supă, mie mi-a plăcut”, a spus chef Bontea. 

CHEFI LA CUȚITE. Tot marți seară, cei trei jurați s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă a sezonului, ce oferă avantajul de a  bloca câte un ingredient principal celorlalte două echipe. După o sesiune de gătit de 60 de minute, în care chefii și-au transpus viziunea culinară într-o farfurie ce a avut la bază avocado, ridiche și ou, Nicolai Tand, invitatul special al serii, a fost cel care a decis soarta luptei din bucătărie. Chef Sorin Bontea a reușit să îl impresioneze pe cheful maramureșean cu un dish pe bază de pește, condimentat și echilibrat în arome: ”Vreau să am cât mai multe amulete de genul acesta!”, afirma chef Bontea fericit la finalul serii. 

CHEFI LA CUȚITE. Aproape 1.500.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit luni seară premiera sezonului 7, în minutul de maximă audienţă de la 21.49. În intervalul orar 22.31-23.36, interval comun de difuzare cu show-ul culinar de la Pro Tv, Chefi la cuţite a condus detaşat topul audienţelor, fiind lider de piaţã pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost lider pe intervalul specificat cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 26,8 % cota de piaţă, fiind urmată de Pro Tv cu 4.3 puncte de rating şi 17,8 % cota de piaţă.

CHEFI LA CUȚITE. În același interval orar, la oraşe, emisiunea a fost lider cu o medie de 5,5 puncte de rating şi 17,9 % cota de piaţă, în vreme ce Kanal D se clasa pe locul al doilea cu 5 puncte de rating şi 16,4 procente din cota de piaţă. Acest lucru s-a respectat și la nivelul întregii populaţii a ţării, acolo unde Chefi la cuțite a fost lider cu o audienţă medie de 5,3 puncte de rating şi 17,1 % cota de piaţă, Kanal D ocupând locul al doilea cu 5,1 puncte de rating şi 16,7 % cota de piaţă.

CHEFI LA CUȚITE. Chefi la cuțite continuă etapa de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 și săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close