Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Cine a pierdut ultima bătălie din showul culinar? Cine sunt cei nouă semifinaliști

CHEFI LA CUȚITE. Cine a pierdut ultima bătălie din showul culinar? Cine sunt cei nouă semifinaliști

11 Dec 2019   •   15:58
CHEFI LA CUȚITE. Cine a pierdut ultima bătălie din showul culinar? Cine sunt cei nouă semifinaliști

S-a terminat și ultima bătălie în showul „Chefi la Cuțite” înainte de semifinale. Din păcate, doar nouă concurenți au reușit să își continue lupta.

CHEFI LA CUȚITE. Ultima confruntare pe echipe din sezonul 7, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.00-23.55 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit să vadă ce bucătari talentați se califică în semifinală, iar minutul de maximă audiență de la 21.47 a strâns, la nivel național, peste 2.300.000 de telespectatori.

CHEFI LA CUȚITE. Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 9.8 puncte de rating și 28,7 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating și 17,7 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 22,1 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,6 puncte de rating și 13,2 % cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 21,4% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 7,5 puncte de rating și 17% cota de piață.

CHEFI LA CUȚITE. Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public. 

CHEFI LA CUȚITE. Ultimul battle pe echipe din sezonul 7 Chefi la cuțite a restabilit rândurile la bancurile de lucru și a dezvăluit care sunt bucătarii ce vor lupta în semifinala celui mai iubit show culinar. Ediția de marți seară a început cu o probă în care cele trei echipe au gătit pe o temă impusă, a continuat cu o jurizare în care nicio trupă de bucătari nu a obținut un vot majoritar și s-a încheiat cu o probă individuală în ”trei culori” și un verdict ce a oprit aventura culinară a doi bucătari, Irina Onescu și Daniel Budai.

CHEFI LA CUȚITE. După o confruntare ce s-a sfârșit la egalitate, chefii Bontea și Dumitrescu și-au trimis la duel doar jumătate din echipă, în vreme ce bucătarii lui chef Scărlătescu au intrat toți la proba individuală. Creativitatea, tehnica, finețea și rapiditatea, acestea au fost coordonatele ce i-au ghidat pe chefi în alegerea semifinaliștilor, iar preparatele dueliștilor au fost analizate cu mult tact. Cu toate acestea, chefii au fost impresionați de dish-urile degustate și majoritatea farfuriilor au primit un punctaj foarte bun.. Doar două dish-uri nu au obținut un punctaj de trecere, motiv pentru care Bobby Săvoiu din echipa verde și Daniel Budai din echipa albastră au fost nominalizați pentru a fi eliminați.

CHEFI LA CUȚITE. În vreme ce chef Florin Dumitrescu și echipa albastră își luau deja la revedere de la Daniel Budai, chef Bontea a ales să își folosească ultima amuletă din sezonul 7 pentru a-l salva pe Bobby. În schimbul său, Irina Onescu, tot din echipa verde, a părăsit competiția chiar înainte de semifinală: ”Mie nu îmi pare rău absolut deloc, Bobby e șansa ta. E șansa lui pe care trebuie să o joace până la capăt”, a declarat acesta.

CHEFI LA CUȚITE. Așa se face că în semifinala sezonului 7, chef Scărlătescu va lupta alături de Alexandru Comerzan, cuțitul de aur al echipei mov, Daniel Andrieș și Rahela Pîslaru, în vreme ce chef Dumitrescu îi are în luptă pe Andrei Flueraru și Mino. La bancul de lucru alăturat, chef Bontea se bucură de supremație numerică, cu 4 bucătari în penultima luptă a acestui sezon: Alex Popa, cuțitul de aur al echipei verzi, Bobby Săvoiu, Alexandru Sasu și Răzvan Babană. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close