CHEFI LA CUȚITE. Cu cine s-au trezit concurenții de la CHEFI LA CUȚITE în platou

13 Noi 2017   •   16:16
CHEFI LA CUȚITE. Cu cine s-au trezit concurenții de la CHEFI LA CUȚITE în platou

CHEFI LA CUȚITE. A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei își va face apariția luni seară, începând cu ora 20:00.

CHEFI LA CUȚITE Prezența lui Henrik Sebok crește tensiunea nu doar în rândul bucătarilor, ci și în rândul celor trei chefi care sunt convinși că proba de azi va fi cu adevărat o luptă ,,la cuțite”. Jurizarea va ține cont de rafinamentul culinar și estetic, însă două dintre echipe vor ajunge la proba duelului, în care ,,orice greșeală contează și fiecare pas greșit își va spune cuvântul în farfuria finală”.
Proba va impune de această dată o altă temă ce pare simplă, dar care le va da bătai de cap concurenților. Fiecare dintre aceștia va pregăti un preparat care va avea la bază un singur ingredient vedetă: cartoful.

CHEFI LA CUȚITE Elementul principal din farfurie trebuie să iasă în evidență și să impresioneze papilele juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Pentru doi dintre aceștia, jurizarea va fi dublată de mari emoții, pentru că în funcție de notele pe care le acordă farfuriilor finale vor stabili clasamentul acestei seri. ,,N-aș vrea să găsesc o supă de cartofi și nici un piure”, declară Cătălin Scărlătescu, în timp ce Florin Dumitrescu speră ca printre preparate să regăsească o ,,mâncare de suflet, ca cea pe care o mănânci duminica alături de familie”.

CHEFI LA CUȚITE Sorin Bontea va juriza extrem de exigent și declară că nu va trece cu vederea dacă tema impusă nu se va respecta întru totul: ,,ingredientul vedetă este cartoful și asta mă aștept să găsesc”. Un alt concurent va părăsi în această seară competiția ,,Chefi la cuțite”, iar cei care își păstrează locul la bancurile de lucru se vor duela în continuare către marele titlu. Cine va pleca acasă, dar și care dintre concurenți va îngunenchea din cauza emoțiilor în fața juraților, urmează să vedem în această seară pe Antena 1, de la ora 20:00, într-o nouă ediție spectaculoasă a celei mai iubite emisiuni culinare.

 

Parteneri
x close