Antena 3 CNN Actualitate Media CHEFI LA CUTIȚE FINALĂ. Cine a intrat în marea finală Chefi la cuțite. Surpriză uriașă: Silviu Nedelea a ratat finala

CHEFI LA CUTIȚE FINALĂ. Cine a intrat în marea finală Chefi la cuțite. Surpriză uriașă: Silviu Nedelea a ratat finala

CHEFI LA CUTIȚE FINALĂ. Cine a intrat în marea finală Chefi la cuțite. Surpriză uriașă: Silviu Nedelea a ratat finala
22 Ian 2019   •   20:27

CHEFI LA CUȚITE. Maria Burlacu, Mihai Munteanu, alias Munti, și Andrei Balasz sunt cei trei mari finaliști ai concursului Chefi la cuțite. Astfel, chef Sorin Bontea intră cu Munti, în timp ce chef Cătălin Scărlătescu a intrat cu doi concurenți în marea finală.

CHEFI LA CUȚITE. Lupta aprigă a sezonului șase ”Chefi la cuțite” e departe de a se fi terminat, iar diseară, Antena 1 va difuza de la ora 20:00 primele două probe de foc din semifinala show-ului prezentat de Gina Pistol. Zece bucătari au rămas în experiența gastronomică a vieții lor și se află la doar câțiva pași de premiul de 30.000 de euro și de titlul mult râvnit.

CHEFI LA CUȚITE Semifinala “Chefi la cuțite” îi va trece pe concurenți prin trei teste culinare pline de adrenalină, la finalul cărora, trei dintre cei mai talentați bucătari ce au trecut pragul emisiunii în cel de-al șaselea sezon se vor califica în marea finală. Fără să mai fie îndrumați de către chefi, aceștia vor intra în prima provocare a serii cu foarte multe emoții, ce nu se vor risipi în momentul în care vor afla ce au de gătit - spume: ”Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, afirmă chef Sorin.

×
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close