Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Răsturnări de situație în platoul showului culinar. Surprize de proporții

CHEFI LA CUȚITE. Răsturnări de situație în platoul showului culinar. Surprize de proporții

27 Sep 2019   •   12:00
CHEFI LA CUȚITE. Răsturnări de situație în platoul showului culinar. Surprize de proporții

CHEFI LA CUȚITE. În cea mai nouă ediție Chefi la cuțite, difuzată luni, 30 septembrie, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi luați prin surprindere de o serie de răsturnări de situație în platoul celui mai iubit show culinar. Impresionat de experiența unui concurent, dar și de dish-ul pregătit, chef Florin Dumitrescu va pune pe masa juraților cuțitul de aur: ”Dacă eu pe Bontea nu pot să îl aleg în echipă, pentru că este colegul meu, în schimb, pot să iau pe cineva care să aibă creierul și capacitatea lui”, va afirma acesta entuziasmat. 

CHEFI LA CUȚITE. Cuțitul de aur este un ”pașaport” ce îi trimite pe cei mai talentați trei concurenți direct în echipele chefilor, cu șansa unică de a omite etapele eliminatorii de foc ale Bootcamp-ului. Deocamdată, doar chef Bontea a reușit să securizeze primul loc din trupa sa de bucătari din cel de-al șaptelea sezon cu Alex Popa, un tânăr foarte talentat, însă luni seară, chef Dumitrescu este pe cale să o facă și el. Cu toate acestea, în trecut, jurații Chefi la cuțite s-au mai confruntat și cu refuzuri din partea concurenților, căci anumiți candidați au ținut cu tot dinadinsul să fie în echipa unui anumit chef și nu a celui care i-a oferit șansa de a trece direct în echipa sa. Tocmai de aceea, propunerea juraților nu este un pariu sigur. 

CHEFI LA CUȚITE. ”Nu pot să cred!”, va afirma chef Sorin Bontea șocat. Ce se va întâmpla cu oferta lui chef Florin Dumitrescu, dar și care este povestea concurentului ce corespunde perfect profilului de ”cuțit de aur”, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări luni, de la 20:00, în cea de-a șaptea ediție din sezonul 7 Chefi la cuțite.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close