CHEFI LA CUȚITE, sezon special. Nea Mărin intră în competiție cu familia

30 Apr 2019   •   13:40

CHEFI LA CUȚITE. Astăzi începe sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor. Pentru că talentul gastronomic se moștenește din generație în generație, Nea Mărin va intra în arena celui mai iubit show culinar diseară alături de cei mai încredere aliați ai săi: soția Mioara și cele două fiice, Dana și Larisa.

CHEFI LA CUȚITE. „Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu știu dacă vreodată în viață am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea”, afirmă emoționată Mioara Barbu, cea care îi este soție lui Nea Mărin de aproape patruzeci de ani.

CHEFI LA CUȚITE. Deși în ultimul sezon al emisiunii s-au aflat în postura de jurați și au dat verdictul în ceea ce privește preparatele gătite de către echipe, de data aceasta familia lui Nea Mărin participă în competiție cu încrederea că poate obține cuțitele celor trei chefi.

CHEFI LA CUȚITE. Cei patru își vor face apariția în platou într-un mod original, lasându-i pe jurați fără replică, însă dacă cele două preparate complet diferite gătite de către familia Barbu se vor ridica la standardele competiției, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

Parteneri
x close