x close

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Apariție de senzație în concursul culinar de la Antena 1

10 Apr 2018   •   11:54
CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Apariție de senzație în concursul culinar de la Antena 1

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 Premiera noului sezon ,,Chefi la cuțite” a avut loc luni seară pe Antena 1, iar prima ediție a impresionat telespectatorii prin apariții memorabile și concurenți pasionați. De la ora 20:00, primii bucătari care au intrat în arena culinară a show-ului s-au întrecut pentru a obține votul de încredere al chefilor.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 Etapa degustării pe nevăzute i-a trecut pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste, au aflat că emoțiile și presiunea concursului pot influența savoarea preparatului, pe care acasă îl pregăteau ca la carte.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 Deloc surprinzător, și anul acesta chef Scărlătescu este feblețea concurentelor. O doamnă în vârstă de 75 de ani îi declară deschis simpatia, nu înainte de a glumi cu Gina Pistol pe seama fanelor ce-au călcat pragul bucătăriei special pentru Cătălin Scărlătescu: ,,Să nu vă supărați pe mine, știu că pe alții i-ați bătut cu lingura, dar mie îmi place de chef Cătălin.”. Cu o mâncare tradițională pe bază de pește, Vasilica speră să ajungă la sufletul juratului său preferat și să îl convingă că experiența sa este un atu necesar în echipa pe care și-o va forma. Cu un suflet tânăr, concurenta răspândește în jurul ei doar voie bună, însă nu a fost singura surpriză de luni seară.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 Umorul a condimentat, ca de obicei, show-ul, iar susținătorii din culise vor trăi la intensitate maximă jurizarea pe nevăzute a celor dragi. Nu au lipsit nici glumele de la masa jurizării, iar un preparat ce-i va face pe chef Bontea și chef Scărlătescu să își amintească de perioada copilăriei îi va da prilej lui chef Dumitrescu să glumească pe seama lor: ,,Îmi plac genul acesta de discuții cu voi, pentru că îmi dau seama cât de tânăr sunt.”

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 Pentru că cel de-al cincelea sezon este cel al poveștilor, toți candidații la un posibil cuțit se vor destăinui în fața celor trei jurați, care vor afla motivațiile și dorințele fiecăruia. Un concurent de meserie ,,visător”, o mamă ce dorește să-i îndeplinească visul fiicei, dar și o tânără pentru care ,,Chefi la cuțite” este prima opțiune pe lista dorințelor.

Citeşte mai multe despre:

Chefi la cuțite Antena 1
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati