Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Ce se întâmplă în episodul 1 al show-ului de la Antena 1

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Ce se întâmplă în episodul 1 al show-ului de la Antena 1

09 Apr 2018   •   14:45
CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Ce se întâmplă în episodul 1 al show-ului de la Antena 1

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de multe surprize în cel de-al cincelea sezon al celui mai iubit show culinar, iar etapa jurizărilor pe nevăzute le va da juraților ocazia să ghicească ce personaj s-ar putea ascunde în spatele farfuriilor din fața lor.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Cu toate acestea, în fața mesei de jurizare pășesc de cele mai multe ori concurenți care sunt o adevărată apariție. În noul sezon, Dorian Popa și mama sa își vor exersa abilitãţile culinare la ,,Chefi la cuțite”, cu dorința de a-și dovedi talentul și la bancul de lucru.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. ,,Experiența din bucătăria <> a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia, dar și la fel de grea. Credeam că va fi un moment distractiv și că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriașă, dat fiind faptul că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul...foarte puțin. Dar ne-am mobilizat, ne-am simțit excelent și le mulțumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating...special. Despre ce este vorba..și dacă am luat sau nu cuțitele, veți vedea curând.”, a declarat artistul.
Și pentru că cel de-al cincelea sezon al emisiunii este construit în jurul poveștilor trăite de concurenții, cei doi vor vorbi în exclusivitate cu cei trei jurați despre cea mai dură aventură la care au luat parte împreună. Pentru amândoi, ,,Asia Express” a fost un proiect unic, ce i-a provocat zi de zi să își testeze limitele și să iasă din zona de confort.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Tocmai de aceea, cei doi au acceptat provocarea ,,Chefi la cuțite”, convinși fiind de faptul că pot face o figură bună și într-un show culinar, din moment ce au reușit să supraviețuiască maratonului asiatic, cu doar 1 Euro pe zi. Cei doi le-au împărtășit juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cele mai inedite detalii din experiența pe care au trăit-o,  dar au vorbit şi despre ,,deliciile” asiaticilor pe care au fost nevoiți să le mănânce, sau chiar să le gătească. Balutul, oul fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior sau carnea de șarpe pe grill au fost doar două dintre preparatele bizare încercate la ,,Asia Express”.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5. Cu ce farfurie îi vor impresiona cei doi pe jurați și ce ingrediente speciale vor include aceștia în rețeta lor, telespectatorii Antena 1 vor vedea în noul sezon ,,Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la ora 20:00.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close