Antena 3 Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Sosia lui chef Florin Dumitrescu intră în showul culinar: „Este mai creativ, pentru că este tânăr” (FOTO)

CHEFI LA CUȚITE. Sosia lui chef Florin Dumitrescu intră în showul culinar: „Este mai creativ, pentru că este tânăr” (FOTO)

30 Sep 2019   •   13:01
CHEFI LA CUȚITE. Sosia lui chef Florin Dumitrescu intră în showul culinar: „Este mai creativ, pentru că este tânăr” (FOTO)

CHEFI LA CUȚITE. Forța și avântul vârstei îl vor aduce luni, de la 20:00, în platoul Chefi la cuțite pe Robert Andronic, un băiat de 13 ani, dornic să obțină cuțitele juraților. Juniorul va încerca să-i impresioneze pe cei trei maeștri ai gastronomiei cu o rețetă dulce, însă nu dish-ul, ci apariția lui Robert îi platou îi va lăsa pe chefi fără cuvinte: ”Seamănă cu Florin! Are părul creț și poartă 46 la picior!”, e de părere Cătălin Scărlătescu.

CHEFI LA CUȚITE. ”M-am apucat de bucătărie dintr-o joacă, pe la 5 ani. Inventam tot felul de jocuri scoţând toate tigăile şi lingurile din bufetul de bucătărie, iar într-o zi mama m-a întrebat dacă vreau să o ajut. Primul meu preparat a fost un pandișpan”, mărturisește Robert, care, în această seară se va prezenta în fața juraților cu prima rețetă pregătită vreodată de el. Desertul este preferatul său, însă băiatul speră că gustul va fi și pe placul celui pe care vrea cu tot dinadinsul să îl cucerească: ”Urmăresc Chefi la cuțite încă de la primul sezon și tot din primul sezon am ținut cu domnul chef Florin Dumitrescu. Este mai creativ, pentru că este tânăr”.

CHEFI LA CUȚITE. Pe viitor, Robert își dorește să aibă propria sa rulotă cu care să străbată lumea în lung și în lat, pentru a-i răsfăța pe locuitorii fiecărei țări cu bucate tradițional românești. Pe lângă judo, sport ce îl practică de la 5 ani, gastronomia este marea lui pasiune: ”M-am înscris pentru că vreau să aflu cât mai multe secrete de la chefi. Mi-ar plăcea să învăț bucătărie moleculară, pentru că este o bucătărie grea, însă oricine ar trebui să o știe dacă vrea să se apuce serios de acest domeniu”, spune juniorul, cu o maturitate ce nu îi trădează deloc vârsta.

CHEFI LA CUȚITE. Care va fi reacția lui chef Florin Dumitrescu în momentul în care își va vedea sosia în miniatură chiar în platoul Chefi la cuțite, dar și cum va decurge jurizarea, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close