×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

CHEFI LA CUTITE. Un filipinez face spectacol

de 16 Apr 2018   •   17:40
CHEFI LA CUTITE. Un filipinez face spectacol 16

CHEFI LA CUTITE. Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la „Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă. Preparatul său îndrăzneț, glass noodles în stil asiatic cu creveți, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranță un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: „Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”.

CHEFI LA CUTITE. Filipinezul și-a încercat norocul și în trecut, dar nu a ajuns în echipele finale ale chefilor din cauza probei de desert, cea mai mare provocare a concurenților de la bancul de lucru. Povestea sa este strâns legată de chef Cătălin Scărlătescu, alături de care a și lucrat, și speră ca în această seară să îl surprindă nu doar când ușile misterioase îl vor dezvălui, cât și în momentul în care juratul va gusta preparatul său tradițional asiatic: „Îmi este dor să lucrez cu Scărlătescu, chiar dacă este foarte dur în bucătărie. Mi-ar plăcea să ajung în echipa lui de data aceasta.” Julius este stabilit de peste zece ani în România și deși mărturisește că îi este foarte dor de casă, este îndrăgostit iremediabil de țara noastră, de tradiții, dar și de preparatele autentice. Este un împătimit al slăninei, jumărilor, al ardeilor umpluți și oricât de specializat ar fi în tehnica sushi-ului, declară că sarmalele sunt o tentație la care poate rezista cu greu.

CHEFI LA CUTITE. Sezonul 5 îl va găsi plin de energie pe concurent, care își dorește să demonstreze că experiența lui în bucătărie îi poate garanta un pașaport de trecere către etapa următoare. În ciuda zâmbetelor stârnite, a replicilor stâlcite care îi vor amuza copios pe chefi, preparatul lui Julius va fi jurizat dur de trioul imbatabil „Chefi la cuțite”: „A avut la dispoziție o oră, iar pastele acestea se fac în mai puțin de 15 minute!”.

CHEFI LA CUTITE. Dacă veselul filipinez va face o figură mai bună în sezonul poveștilor și dacă va reuși să îi convingă pe jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu că merită să meargă mai departe în competiție, telespectatorii Antena 1 vor afla în seara aceasta, de la ora 20:00, într-o nouăediție „Chefi la cuțite”.

sati