Antena 3 CNN Actualitate Media CHEFI LA CUȚITE. Urlete și îmbrânceli în platoul de filmare. La ce s-a ajuns între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

CHEFI LA CUȚITE. Urlete și îmbrânceli în platoul de filmare. La ce s-a ajuns între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

CHEFI LA CUȚITE. Urlete și îmbrânceli în platoul de filmare. La ce s-a ajuns între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
08 Ian 2019   •   12:45

CHEFI LA CUȚITE. “Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea a continuat luni cu o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1. A fost o seară tensionată atât pentru chefii care, la un moment dat, au răbufniti, cât și pentru concurenții care nu și mai ascuns animozitățile.

CHEFI LA CUȚITE Cea de-a cincea confruntare pe echipe a celui mai iubit cooking show, “Chefi la cuțite”, a fostjurizată în această seară de oameni cu mult curaj, care călătoresc mult: piloții de raliu. “Nu-ți inspiră nimic culinar categoria despre care vorbim, sigura chestie care poate m-ar inspira ar fi faptul că toți sunt barbați”, este de părere chef Florin Dumitrescu.

CHEFI LA CUȚITE Tema primei probe a fost mâncarea în straturi, iar cele trei ingrediente obligatorii au fost: foietaj, cartof și paste. Pentru că a câștigat ultimul battlle, chef Sorin Bontea a fost cel care a avut privilegiul să aleagă ingredientul care îi convenea pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente.

CHEFI LA CUȚITE “Asta este jocul, poate să se supere pe mine și Florin, și Cătălin. Acum ce să fac, să iau eu ce e mai greu și să le dau lor ce e mai ușor? Doamne ferește!”, a spus Bontea.

CHEFI LA CUȚITE Situația s-a complicat la “Chefi la cuțite”, în momentul în care un concurent de la echipa galbenă a venit la bancul de lucru al echipei roșii, fapt ce l-a enervat pe chef Florin Dumitrescu. Pe parcursul probei, conflictul a escaladat între Florin Dumitrescu (echipa roșie) și Cătălin Scărlătescu (echipa galbenă). “Băi, fraților, nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”, a spus chef Dumitrescu. 

×
Parteneri
Accident teribil în Ialomiţa! Autocar plin cu pasageri, răsturnat în şanţ
x close