x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Două noi televiziuni ar putea fi lansate în România

de 11 Ian 2016   •   14:44
Două noi televiziuni ar putea fi lansate în România 16
Foto: freeimages.com
Grupul media Antenna din Grecia vrea să se extindă în România şi să lanseze încă două televiziuni, Magic TV şi Rock TV, care să se alăture brandurilor pe care le deţine deja pe piaţa audiovizualului românesc, respectiv Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM şi One FM, informează Mediafax.

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL - care este controlată de grupul de media grec Antenna - a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu).

Solicitarea urmează să fie analizată de CNA, marţi, în prima şedinţă din acest an a Consiliului.

Antenna Group, care este controlat de familia Kyriakou din Grecia, a intrat pe piaţa audiovizualului din România la sfârşitul anului 2013. Astfel, grupul german de media ProSiebenSat.1 a anunţat pe 23 decembrie 2013 că a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, însă achiziţia acestor operaţiuni face parte din strategia Antenna Group de intrare şi de dezvoltare pe noi pieţe din sud-estul Europei, după cum a declarat la momentul respectiv Theo Kyriakou, CEO al Antenna Group, citat de broadbandtvnews.com.
sati