Antena 3 CNN Actualitate Media FRUCTUL OPRIT. Iubirile ascunse ies la iveală în show-ul de la Antena 1

FRUCTUL OPRIT. Iubirile ascunse ies la iveală în show-ul de la Antena 1

FRUCTUL OPRIT. Iubirile ascunse ies la iveală în show-ul de la Antena 1
18 Apr 2018   •   12:26

FRUCTUL OPRIT Iubiri ascunse ies la iveală în episodul 14 al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00. Suspansul crește pe măsură ce secrete importante sunt descoperite, dezvăluiri care ar putea schimba radical viața familiei Caragea.

FRUCTUL OPRIT Ioan (interpretat de Vlad Gherman) îi surprinde împreună pe Sonia Caragea (Michaela Prosan) și Alex Iova (Petru Păun), în episodul de diseară al serialului “Fructul oprit”. El le descoperă locul de întâlnire - vaporul părăsit, dar îi vede într-o ipostază intimă și la piscină, reușind să capteze momentul prin intermediului unui filmuleț pe care îl face cu telefonul mobil.

FRUCTUL OPRIT Vremea în care Ana a ținut secretă iubirea ei pentru Alex s-a încheiat.  Ea decide să nu-și mai țină ascunse sentimentele și îi dezvăluie lui Ioan că este îndrăgostită. “Ana, nu înțeleg cum poți să iubești un om ca el?! O să-și bată joc de tine! O să-ți frângă inima!”, încearcă el să o avertizeze.

FRUCTUL OPRIT Alex și Ana vor fi împreună!”, îi spune Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) servitoarei sale de încredere.”Și cu domnișoara Sonia cum rămâne? Nu o iubea Alex pe dânsa?”, se întreabă Katia (Cosmina Dobrotă).

FRUCTUL OPRIT Episodul 14 al serialului “Fructul oprit”, care va putea fi urmărit la Antena 1 diseară de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor primul moment de apropiere dintre Alex și Ana, primul lor sărut. “Când ai avut concertul și ai coborât scările, mi-a stat inima în loc. Ai crescut, ești o femeie acum, o femeie foarte frumoasă și greu de cucerit.” , este mărturisirea pe care Alex i-o face Anei.

FRUCTUL OPRIT Pe de altă parte, în ciuda poveștii de iubire interzise pe care o trăiește, Sonia nu este dispusă să renunțe la Alex. “Nu o să te uit niciodată! Și dacă mâine ai șterge toate amintirile cu mine, corpul meu tot îți va simți lipsa.”, îi spune ea.

FRUCTUL OPRIT Iubire, suspans și emoție, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Antenei 1, diseară, de la ora 20.00! Ce va face Ioan cu filmarea, ce va afla Tudor Caragea în urma întâlnirii cu Costică (Liviu Vârciu), dar și ce se va întâmpla cu relația dintre Sonia și Alex după ultimele descoperiri, sunt câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns în episodul 14 al serialului “Fructul oprit”.

×
Subiecte în articol: fructul oprit Antena 1
Parteneri
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra moartă la Mamaia
x close