Antena 3 Actualitate Media FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Răsturnare de situație în show-ul de la Antena 1

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Răsturnare de situație în show-ul de la Antena 1

29 Aug 2018   •   12:11
FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Răsturnare de situație în show-ul de la Antena 1

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. „Fructul oprit” revine, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon plin de surprize, suspans, iubire și dramă, dar și cu o distribuție formată din actori talentați și iubiți de publicul român!

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Acțiunea este plasată după aproape șase ani de la finalul primului sezon, iar telespectatorii vor regăsi personajele preferate schimbate, dar și personaje noi. Primul episod, ale cărui filmări s-au desfășurat în Pietroșița (județul Dâmbovița), București și Snagov, prezintă întoarcerea Soniei (Michaela Prosan) în casa Caragea. Aceasta îi lase pe  toți fără cuvinte, când își face apariția în toiul petrecerii organizate cu prilejul aniversării de cinci ani a Marei (interpretată de Maria Nicole), fetița Anei Caragea (Cristina Ciobănașu).

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Cel de-al doilea sezon aduce în fața publicului povești de iubire imposibilă, care se vor împleti cu povestea unui Monte Cristo modern, interpretat de Bogdan Stanoevici, din care nu va lipsi crezul său - <>  (<>).  “Nu știi cum este să îți pierzi ambii părinți, stând în pușcărie pe nedrept (…) Timpul nu-l poți da înapoi, în schimb poți să te răzbuni pe cei care sunt vinovați! Caragea e vinovat! Caragea și cu tot neamul lui!”, spune Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), pe care telespectatorii l-au văzut încă din ultimul episod al primului sezon, și pe care îl vor cunoaște mult mai bine în acest nou sezon.ă>

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. După aproape șase ani, situația familiei Caragea este total schimbată. “Acum că firma nu mai are nici un contract, din ce o să plătească salariile oamenilor? Casa asta din ce o să o țin?”, se întreabă Ana, copleșită de problemele financiare cu care se confruntă familia ei.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Tot în această seară, de la ora 20.00, telespectatorii vor găsi răspunsuri la multe întrebări cu privire la evoluția personajelor lor preferate din serial. Ce reacție va avea Alex (Petru Păun) când o va vedea pe femeia iubită, după o lungă perioadă de timp, ce s-a întâmplat cu Sonia în tot acest timp și care este situația ei actuală, acestea sunt doar câteva dintre momentele care vor putea fi urmărite, astăzi, la Antena 1.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore.  Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. Actorii Maia Morgenstern, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Bogdan Iancu, dar și copiii talentați Maria Nicole, Victor și Călin Popescu s-au alăturat distribuției serialului și vor putea fi urmăriți în continuarea poveștii producției.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 1 ONLINE STREAM. În această toamnă, “Fructul oprit” se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

 

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close