Antena 3 CNN Actualitate Media FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE. Lovitură de teatru în serialul FRUCTUL OPRIT

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE. Lovitură de teatru în serialul FRUCTUL OPRIT

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE. Lovitură de teatru în serialul FRUCTUL OPRIT
30 Ian 2019   •   17:00

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE Sezonul 2 „Fructul oprit” ajunge în această seară la episodul cu numărul 20, un episod cutremurător, cu elemente de comedie și secvențe pline de suspans. Serialul continuã cu numeroase surprize şi momente emoţionante, în aceastã searã, de la 20.00, la Antena 1.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE  Aflat în scaun cu rotile, în urma accidentului  de mașină, Alex (Petru Păun) nu-și poate reveni și, în ciuda sprijinului pe care cei dragi încearcă să i-l ofere, el nu-și poate accepta condiția. “Este în depresie, nu vrea să vorbească cu mine (…) Mi-e frică, nu l-am văzut niciodată așa”, constată Sonia (Michaela Prosan), care nu mai știe ce să mai facă pentru a-l ajuta pe bărbatul iubit să depășească momentele grele. Efortul ei și al celorlalți se dovedește a fi în zadar. “Am ajuns să fiu o povară pentru cei pe care îi iubesc. Nu mai sunt eu, nu pot să trăiesc știind că trebuie să depind tot timpul de cineva. Nu mai pot așa. Este timpul să îmi iau adio de la viața asta”, decide Alex. Ce are el de gând să facă și la ce gest necugetat apelează, publicul va afla urmărind episodul cu numărul 20, din acest sezon al serialului, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE O veste cutremurătoare îl devastează pe Ioan (Vlad Gherman) și apropiații lui. “Un avion, care a plecat de la București și urma să aterizeze la Madrid, s-a prăbușit. Din primele informații nu există supraviețuitori”, este știrea care se aude la televizor. “Magda a murit. A căzut cu avionul”, se grăbește Roxana (Carmen Tănase) să-i dea vestea lui Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), telespectatorii urmând să afle mai multe, în această seară, dintr-un nou episod al sezonului 2 „Fructul oprit”.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE Cami (Ana Crețu) încearcă să obțină niște răspunsuri de la Adrian (Bogdan Albulescu): “Nu știu ce e între noi … Pot să spun și eu ce gândesc sau sunt doar așa o consolare?”. Cum reacționează Sile Boască (Marian Râlea), când îi surprinde pe cei doi sărutându-se, în episodul 20,  astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

FRUCTUL OPRIT SEZONUL 2 EPISODUL 20 ONLINE Suedezu (Gabi Ciocan) își spune oful lui Mircea (Mihai Călin): “Sunt îndrăgostit fără speranță”. Ce sfaturi în dragoste primește, dar și cum încearcă el să o cucerească pe Katia (Cosmina Dobrotă), diseară, în continuarea serialului.

 

×
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close