Antena 3 CNN Actualitate Media Românii, ironizaţi din nou de jurnaliştii francezi: Înotătoarea Roxana Mărăcineanu, jignită la CE de nataţie (VIDEO)

Românii, ironizaţi din nou de jurnaliştii francezi: Înotătoarea Roxana Mărăcineanu, jignită la CE de nataţie (VIDEO)

Românii, ironizaţi din nou de jurnaliştii francezi: Înotătoarea Roxana Mărăcineanu, jignită la CE de nataţie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Aug 2010   •   10:13

Bunele maniere le sunt străine unor jurnalişti francezi când e vorba de români. O nouă zi, o altă jignire la adresa României. Jurnalistul Nelson Monfort, prezent la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, a sugerat că înotătoarea Roxana Mărăcineanu, stabilită in Franta, ar putea să umble la banii fan-clubului unei cunoscute campioane de nataţie.

?Roxana este cel mai mare suporter al tău. Şi este trezorierul fan-clubului tău, aşa că atenţie, deoarece cu românii trebuie să fii atentă pe acest plan. Ştii că ţin la tine Roxana, spun asta în glumă? a spus jurnalistul, în timp ce le intervieva pe înotătoarea română şi pe campioana Aurore Mongel.

Se pare că simpla prezenţă a unui român în platou l-a determinat pe Monfort să facă o remarcă xenofobă, cu toată că înotătoarea Roxana Mărăcineanu este şi consultant al France Télévisions.

Nu este prima dată când românii sunt ironizaţi la posturile de televiziune franceze. În luna aprilie un comediant a făcut un joc de cuvinte între salutul roman şi cel practicat de... cerşetorii români. Şi a ieşit... salutul românesc...?al cerşetorilor?.

Ambasada României a reacţionat şi a pretins scuze realizatorilor emisiunii.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: romani
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close