Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal uriaș legat de Olivia Steer. Cum a ajuns să fie implicată soția lui Andi Moisescu

Scandal uriaș legat de Olivia Steer. Cum a ajuns să fie implicată soția lui Andi Moisescu

Scandal uriaș legat de Olivia Steer. Cum a ajuns să fie implicată soția lui Andi Moisescu
19 Apr 2018   •   16:15

Olivia Steer se află din noul în mijlocul unui scandal major. Și asta pentru că organizatorii unui eveniment - Gala Femeilor care dăruiesc sănătate - au decis să îi ofere un premiu pentru rolul activ jucat în societate.

Intenția a fost taxată dur pe Facebook și a determinat imediat reacția unora dintre sponsori.

"Ne pare rau ca am fost asociati cu un astfel de incident neplacut si chiar nu am fost informati despre intreaga Lista a premiantilor, cu exceptia faptului ca este o Cauza nobila unde vor fi premiate persoane care contribuie la promovarea unui stil de viata sanatos in special, persoane care salveaza vieti, cum ar fi Doctori eminenti din Clinica Fundeni (oncologie); reprezentanti ai Ministerului Sanatatii; persoane din domeniul sportului; Media- prin formatorii lor de opinie, etc.

Daca a fost o alegere inspirata sau mai putin inspirata a organizatorului, tine strict de decizia si alegerea acestuia.
Asta nu inseamna ca trebuie sa fie asociate toate brandurile care au sustinut acest eveniment ca „impartasitori ai aceluiasi Crez” cu cel al persoanei in cauza.

Ne pare rau ca s-a creat toata aceasta nemultumire si nu aceasta a fost intentia noastra", au scris cei de la Ocean Fish.

"Medicover este o companie de sanatate care practica si sustine medicina bazata pe studii clinice si cercetare medicala si nu poate fi asociata cu miscarea anti-vaccin sau cu principii personale ale unor persoane publice, fata de care ne dezicem in totalitate.
In reteaua nationala Medicover in fiecare zi se prescriu retete medicale si se aplica tratamente din schema nationala de vaccinare, precum si alte tratamente specifice care demonstreaza angajamentul nostru pentru preventia, tratarea si siguranta tratamentelor pentru pacientii nostri", susține compania Medicover.

"AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Ieri, 18 Aprilie 2018, am avut o surpriză extrem de neplăcută!

În cadrul evenimentului "Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate", organizat de Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, care se presupunea a susține excelența în medicină, știință și sănătate, s-au adus prejudicii valorilor pe care brandul AQUA Carpatica le-a promovat și le promovează încă de la bun început! Imaginea de brand a fost puternic afectată prin decernarea unui premiu de excelență unei persoane care promovează non-valorile științifice și medicale.

AQUA Carpatica a sponsorizat acest eveniment, însă premiile au fost acordate de către Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România. Brandul nostru nu a avut niciun fel de informații referitoare la desfășurătorul evenimentului și implicit nici numele celor care urmau să fie premiați în cadrul Galei.

Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer.

În consecință, anunțăm pe această cale organizatorii evenimentului că ne retragem susținerea și sponsorizarea acestui eveniment dacă acest premiu acordat nu va fi retras și declarat în mod public. Dorim ca organizatorii să-și exprime scuzele oficial și față de consumatorii noștri cărora li s-a zdruncinat încrederea în valorile brandului", se arată în comunicatul companiei.

 

×
Subiecte în articol: olivia steer scandal
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close