Antena 3 CNN Actualitate Media Scrisoarea-testament, lăsată de Adrian Năstase fiului său: "Prefer să plec de lângă voi cu demnitate şi cu sentimentul că nu accept nedreptăţile"

Scrisoarea-testament, lăsată de Adrian Năstase fiului său: "Prefer să plec de lângă voi cu demnitate şi cu sentimentul că nu accept nedreptăţile"

Scrisoarea-testament, lăsată de Adrian Năstase fiului său: "Prefer să plec de lângă voi cu demnitate şi cu sentimentul că nu accept nedreptăţile"
de O.P.    |    01 Iul 2012   •   22:10
Andrei Nastase, fiul lui Adrian Năstase a vorbit pentru prima dată despre drama prin care trece familia lui, într-o emisiune de televiziune.

Dezvăluirile lui Andrei Năstase - sinteza discuţiei:

- "Tatăl meu se aştepta să fie condamnat. Cei care îl judecă îşi doresc ca el să fie după gratii"

- "A încercat să ne protejeze cât a putut. Chiar şi în ultima seară, când s-a retras în camera lui, a făcut totul pentru ca noi să fim protejaţi"



- "Din punctul meu de vedere, tatăl meu a executat de patru ori pedeapsa, pentru că timp de opt ani a fost arestat la domiciliu"

- "Ne-a spus că ultimul lucru pe care nu vrea să i-l ia nimeni este demnitatea"


- "Noi, în casă nu ştiam despre gestul extrem pe care urma să îl facă tata, dar cei de afară ştiau ce avea să se întâmple".

- "Foarte mulţi oameni sunt alături de tatăl meu şi îi anunţ că vom ţine blogul tatălui meu updatat în permanenţă" (nastase.wordpress.com)



- "Eu sunt dispus să fac orice este posibil pentru a-l aduce pe tatăl meu acasă. Dar nu ştiu dacă tatăl meu vrea ca tocmai cei care l-au condamnat să-i semneze această cerere de graţiere"

- "Eu pentru tatăl meu sunt dispus să fac ORICE, chiar şi să merg la porţile Palatului Cotroceni pentru a depune cererea de graţiere"

- "Însă nu cred că această cerere va fi semnată de Traian Băsescu"

- "Starea de sănătate a tatălui meu este cea care ne îngrijorează cel mai mult"

- "Adrian Năstase este puternic. Iar mesajele de susţinere i-au dat încredere şi putere"



- "Vreau să le mulţumesc celor care ne sunt aproape, care au luat poziţie publică curajoasă, demnă. Nu vreau să nominalizez pe nimeni pentru că nu aş vrea să fie în pericol. Ceea ce pe noi, familia, ne-a ţinut în picioare au fost gândurile bune. Ştim că nu suntem singuri"

- "Starea lui de sănătate nu este bună. Cei care l-au vrut acolo se hrănesc din suferinţa celorlalţi. Dar pe termen lung, Adrian Năstase crede că lucrurile vor ieşi la suprafaţă"

- "Eu îmi voi dedica viaţa să îl pun pe Adrian Năstase acolo unde îi este locul şi să scot la iveală toate neregulile şi tot ce s-a întâmplat şi ce a dus la această condamnare politică"



- "Vreau să mulţumesc tuturor celor care sunt alături de Adrian Năstase. Ascultându-l pe tatăl meu, mi-a atras atenţia asupra unui fragment scris de Albert Einstein: "Lumea este un loc periculos, dar nu din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care privesc şi nu fac nimic", este de fapt concluzia acestei discuţii. Puţini dintre noi acţionează. Vreau să arăt că Adrian Năstase este nevinovat"




×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close