Antena 3 Actualitate Media Serialul Mangalița online stream episodul 1. Surpriză de proporții în noul serial de la Antena 1

Serialul Mangalița online stream episodul 1. Surpriză de proporții în noul serial de la Antena 1

29 Sep 2019   •   20:29
Serialul Mangalița online stream episodul 1. Surpriză de proporții în noul serial de la Antena 1

Mangalița online stream episodul 1 Cel mai nou serial de comedie, Mangalița, a avut premiera la Antena 1.

Acțiunea, în micul oraș de provincie Mangalița, se desfășoară în jurul lui Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de 28 de ani. Domnu’ Stelu a câștigat toate alegerile din 1991 încoace cu unanimitate de voturi, iar în prezent trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv și să intre astfel în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv primar. Stelu a fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

În rolul lui Stelian Manole, primarul orașului Mangalița, telespectatorii îl vor descoperi pe Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

În celelalte roluri principale joacă actorii: Constantin Pușcașu (inspectorul general Corneliu Istrate), Andreea Bibiri (doctorița Emilia Vulpe), Alina Berzunțeanu (directorul economic Doina Rogojinaru), Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, șomer, soțul Doinei), Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului), Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului), Alex Bogdan (Sică, șeful Poliției locale), Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei) și Ștefan Pavel (Dumitru Bozovici, jurnalist de investigații independent și cel care vrea să-l dea jos pe primar).

În alte roluri, telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea pe Magda Catone, Ion Arcudeanu, Sergiu Costache, Marius Rizea, Petre Moraru, Vasile Calofir, Marius Drogeanu, Constantin Florescu. Regizorul artistic este George Dogaru, iar scenariul e semnat de Radu Crahmaliuc.

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, spune Gabriel Popescu, producătorul general.

În primul episod al serialului Mangalița, o echipă de filmare sosește în orășelul de provincie, pentru a documenta intrarea în Cartea Recordurilor a primarului Stelian Manole, care dacă câștigă alegerile devine primarul cu cel mai lung mandat. Apariția camerelor de filmat nu-l împiedică însă pe primarul Stelu să-și desfășoare activitățile obișnuite, de exemplu să ia șpagă de la un comerciant local, să răpească și să amenințe unicul contracandidat din ultimii ani și să jongleze cu diferitele amante. De asemenea, în acest episod, în Mangalița vor avea loc alegerile pentru funcția de primar.

Despre viața din Mangalița și cum controlează Domnu’ Stelu viața orășelului de provincie în fruntea căruia se află de 28 de ani, dar și despre cum vor decurge alegerile pentru postul de primar, telespectatorii vor afla, diseară, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close