Antena 3 CNN Actualitate Medic din Galați, apel disperat către Raed Arafat: "Lăsați-mi soția acasă cu copiii și voi fi un soldat exemplar. Nu voi dezerta"

Medic din Galați, apel disperat către Raed Arafat: "Lăsați-mi soția acasă cu copiii și voi fi un soldat exemplar. Nu voi dezerta"

Medicilor li se cere sacrificiul suprem în această criză, dar se uită ușor că aceștia au familii și copii mici acasă. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta " Sf. Apostol Andrei " Galati, îl imploră pe Raed Arafat să îi lase soția, tot medic, să rămână acasă, alături de copiii foarte mici. "Lasă-mă pe mine să lupt cu gândul că soția și copiii vor fi bine".

Medic din Galați, apel disperat către Raed Arafat: "Lăsați-mi soția acasă cu copiii și voi fi un soldat exemplar. Nu voi dezerta"
04 Apr 2020   •   10:13

Ciprian Ghilic, medic urolog la Spitalul Clinic Județean de Urgenta  "Sf. Apostol Andrei" recurge la un gest disperat și lansează un apel către Raed Arafat.

Îl imploră să îi dea voie soției, tot medic, în același spital, să rămână acasă cu cei doi copii foarte mici.

Omul explică în mesajul său lansat pe Facebook, că nu au nicio posibilitate de a-și lăsa copiii în grija cuiva, cât ei ar fi la spital, iar riscul contaminării este major pentru amândoi, implicit pentru copii.

"Domnule Arafat, vă rog să mă ascultați.

Nu îmi distrugeți toată familia! Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5ani și 11 luni.

În situația de față sunt disperat.

Nu avem nici o soluție pentru cei mici dacă noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți ca e război. Părerea mea e că e mai mult, mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil..."armata" e foarte mică și dacă pică unul nu e altul de pus în loc, iar mijloace de apărare sau atac nu sunt (știm și noi și dumneavoastră).

Dar chiar și așa...la razboi pleacă doar soldatul...își lăsă soția și copiii acasă. Și luptă pentru patrie cu gândul să își apere familia.

Lasă- mă și pe mine să lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obliga soția sa vina pe front și voi fi soldat exemplar.

Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic.

Atât doar ... lasă-mi soția acasă să aibă grijă de copiii. Și nu mă voi gândi să "dezertez", scrie medicul Ciprian Ghilic pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close