Antena 3 CNN Actualitate Medic din Botoșani filmat când țipă la o bătrână bolnavă la Urgențe: "Lăsați-o să moară! E o mincinoasă"

Medic din Botoșani filmat când țipă la o bătrână bolnavă la Urgențe: "Lăsați-o să moară! E o mincinoasă"

Un medic din Botoșani a fost filmat de un tânăr în timp ce țipa la o bătrână bolnavă ajunsă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Pe un geam, tânărul a reușit să surprindă momentele în care presupusul medic țipă la bătrână, o face mincinoasă și le spune celorlalte cadre medicale 'să o lase să moară'.

Medic din Botoșani filmat când țipă la o bătrână bolnavă la Urgențe: "Lăsați-o să moară! E o mincinoasă"
Sursa foto: Foto cu rol ilustrativ / Hepta
de Alin Tarnovschi    |    22 Oct 2020   •   13:30

Totul s-ar fi întâmplat seara trecută, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Botoșani. Un tânăr aflat în curtea spitalului a filmat cu telefonul și a înregistrat momentul în care un medic țipă la o pacientă bătrână.

Cel mai probabil, femeia se simțea rău, având în vedere că a ajuns cu ambulanța la UPU, dar este posibil și să fi avut un deficit de auz.

Tânărul a început să filmeze după ce l-a auzit pe medic cum vorbea că bătrâna bolnavă, notează botosaninews.ro.

Medicul și-a ieșit din minți după ce a întrebat-o pe bătrână de câte ori a vomat, iar aceasta i-a dat un alt răspuns, semn că nu a înțeles întrebarea.

La un moment dat, bărbatul care o consulta pe bătrână pare să vorbească cu alte persoane, cel mai probabil cadre medicale ale spitalului, și le spune despre bătrână că este mincinoasă.

Mai mult, acesta le spune colegilor săi, spre finalul înregistrării: "Lăsați-o să moară!".

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close