Antena 3 CNN Actualitate Medic din Galați făcut de râs într-o farmacie. Bârfit de farmacistă cu o bătrână, de față cu el

Medic din Galați făcut de râs într-o farmacie. Bârfit de farmacistă cu o bătrână, de față cu el

Un medic din Galați a aflat într-o farmacie că nu este un bun profesionist. Farmacista i-a spus unei cliente că specialistul care a eliberat rețeta nu-i bun. Medicul a auzit conversația deoarece aștepta la coadă și, fără a-și dezvălui identitatea, a intrat în discuție, aflând că este și mitocan.

Medic din Galați făcut de râs într-o farmacie. Bârfit de farmacistă cu o bătrână, de față cu el
de Andreea Cigolea    |    03 Mar 2021   •   11:29

Medicul Sorin Bivolaru a povestit întâmplarea pe Facebook. El a intrat într-o farmacie și a fost nevoit să aștepte deoarece înaintea sa se afla o bătrână cu o rețetă. Astfel, a auzit-o pe farmacista care i-a spus clientei în vârstă că medicul care a semnat rețeta nu se pricepe.

”În drum spre casă, intru într-o farmacie. În fața mea o bătrânică îi întinde o rețetă simplă ”domnișoarei”. După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă ”domnișoară”. Domnișoara 2, apucă rețea și după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnișoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat rețeta”. ”E vreo problemă cu rețeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu rețeta nu, dar puteați să alegeți un medic mai bun” (rețeta era parafată de mine), răspunde domnișoara 2”, a povestit medicul Sorin Bivolaru.

Când a ajuns în fața farmacistei, medicul a solicitat explicații, fără a-și dezvălui identitatea. Astfel, a aflat că este un medic slab, dar și mitocan, arogant și nesimțit. Farmacista a recunoscut că nu l-a cunoscut pe medic și că vorbește din „auzite”.

„Pleacă bătrânica, urmez. ”Mă iertați că vă întreb, de ce spuneți că Dr. Bivolaru nu e așa bun?” Domnișoara 2 simte pericolul și încearcă să se eschiveze. Nu mă las ”am programare la el joi, aș vrea să știu dacă mai merg sau nu”. ”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”. ”Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” îi răspund. ”Păi am auzit că, nici ca medic nu e așa bun” îmi răspunde domnișoara 2. ”Ați auzit? Credeam că i-ați fost pacientă”. Eu dacă aș spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteți genul de fată care face un test de inteligență și rezultă că e frumoasă, credeți că ar fi corect față de dumneavoastră?!”, a mai povestit medicul.

Concluzia i-a aparținut tot medicului Sorin Bivolaru. „O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut!”.

Am ieșit la o alergare scurtă, să îmi limpezesc mintea și să îmi dezmorțesc puțin articulațiile. În drum spre casă,...

Posted by Dr. Sorin Bivolaru on Tuesday, March 2, 2021

×
Subiecte în articol: medic farmacie Galați
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close