Antena 3 CNN Actualitate Medic din Timişoara infectat cu COVID la o lună după doza de rapel de la Pfizer

Medic din Timişoara infectat cu COVID la o lună după doza de rapel de la Pfizer

Un medic radiolog din Timişoara a fost diagnosticat cu coronavirus, la o lună după rapel. Medicul timişorean a făcut o formă uşoară a bolii.

Medic din Timişoara infectat cu COVID la o lună după doza de rapel de la Pfizer
de Andreea Cigolea    |    03 Mar 2021   •   09:38

Marius Moise este medic radiolog la o clinică privată din Timişoara. La începutul lunii ianuarie a primit serul de la Pfizer. 21 de zile mai târziu a făcut şi rapelul. Iar la mai bine de o lună, pe 28 februarie, a aflat că este pozitiv la Covid-19, deşi îşi făcuse şi testul de depistare a anticorpilor.

“Am făcut analiza, mi-a ieşit un număr de 600, undeva peste 400, teoretic se pare că imunitatea este formată, dar se pare că şi cu nivelul de 600 nu am avut suficientă imunitate. E posibil să fie noua tulpină care e uşor mai agresivă. Oricum şi simptomele covidului sunt destul de nespecifice aşa că doar un test PCR poate pune un diagnostic cert” a spus Marius Moise, medic radiolog.

Medicul a avut simptome ușoare, dar a  crezut iniţial că e vorba de o viroză. Ştia de la început că există riscul să facă boala, chiar şi vaccinat fiind.

“Practic, sunt printre cei 5% cărora vaccinul nu le oferă o protecţie suficientă. Sfatul meu pentru toţi oamenii e să nu intre în panică, vaccinul trebuie făcut facă există posibilitatea!” a adăugat medicul. 

×
Subiecte în articol: Timisoara medic COVID-19 vaccin
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close