Antena 3 CNN Actualitate Astrolog, detalii despre cutremurul din Turcia şi Siria: "Luna Plină în careu cu nodurile lunare potențează mult efectul malefic al întregii configurații"

Astrolog, detalii despre cutremurul din Turcia şi Siria: "Luna Plină în careu cu nodurile lunare potențează mult efectul malefic al întregii configurații"

Mihaela Dicu, astrolog, a oferit un succint punct de vedere astrologic în ceea ce privește cutremurele devastatoare din Turcia şi Siria. Iată concluziile.

Astrolog, detalii despre cutremurul din Turcia şi Siria: "Luna Plină în careu cu nodurile lunare potențează mult efectul malefic al întregii configurații"
Sursa foto: Pexels | Profimedia |Facebook Mihaela Dicu
de Claudia Popovici    |    06 Feb 2023   •   22:33

Cutremurele care au zguduit, astăzi, Turcia şi Siria au trezit interesul mai multor persoane care au analizat ce ar fi putut produce un dublu dezastru care a curmat brusc peste 2.500 de vieţi.

În Turcia, cel puțin 1.651 de persoane au murit și peste 11.000 sunt rănite, potrivit vicepreședintelui turc Fuat Oktay.

În Siria, cel puțin 1.050 de persoane au murit. Potrivit agenției de știri de stat siriane SANA, 570 de persoane au murit în zonele controlate de guvern, majoritatea în regiunile Alep, Hama, Latakia și Tartus, potrivit CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În acest context, fenomenul a atras şi atenţia astrologilor care au oferit un succint punct de vedere despre aceste seisme devastatoare. Iată concluzia astrologului Mihaela Dicu. 

"Cutremurul care a avut loc astăzi, 6 februarie 2023, la ora 03:17 EET (01:17 GMT), în Turcia, cu epicentrul lângă orașul Nurdagi*, s-a produs pe o Lună Plină în semne fixe (Luna în Leu, Soarele în Vărsător), în care este implicat adânc careul Saturn-Uranus.

Atât Soarele, cât și Luna, aflată la maximumul puterii ei, transmit lumina de la Uranus la Saturn, reactivând careul dintre cei doi. Cum transmit lumina? Soarele e conjunct cu Saturn, Luna e în opoziție cu Saturn, iar Soarele și Luna sunt în careu cu Uranus.

Citeşte şi: Director INCDFP, despre impactul cutremurelor din Turcia asupra zonelor seismice din România: "Mai mult de atât nu se poate genera"

Ambii luminători au făcut aspect dur cu Uranus și se îndreaptă către aspect dur cu Saturn. Astfel, reactivează careul Saturn-Uranus. Mai mult, Luna Plină este în careu cu nodurile lunare, ceea ce potențează mult efectul malefic al întregii configurații.

Citeşte şi: Povești sfâșietoare din Turcia. Fostul șef al Gărzii de Mediu: “Prietenul meu s-a dus să sape după întreaga sa familie. E turc şi tocmai s-a căsătorit”

Mercur se află încă la ciclul retrogradării în Capricorn, semn în care a intrat pe 5 decembrie - chiar dacă și-a reluat mersul direct, nu încheie ciclul decât pe 11 februarie, când trece în Vărsător.

Așadar, Mercur, aflat încă în această situație, este conjunct cu Pluto, o planetă funestă, în semnul lui Saturn, cealaltă planetă funestă, despre care spuneam că e în aspect dur cu Luna Plină.
Iar, la final, Luna, personajul principal în această lunație, este stăpâna casei a VIII-a, a morții, care se află în Rac", a scris Mihaela Dicu, astrolog, pe Facebook. 

Mihaela Dicu, preşedintele Asociaţiei Române de Astrologie, este conferenţiar, autor, traducător, redactor, cercetator şi consilier pe teme astrologice.

A publicat la Editura Polirom volumele “Zodiacul. Cartea semnelor astrale” (ed. I, 2007; ed. a II-a, 2009), “Primul pas spre horoscop. Planete si asteroizi in semne” (2008), “Numerologie practica” (2010), “Astrologie orara” (2013), “Astrologie relationala” (2015).

A tradus din limba franceză “Astrologie previzionala pentru incepatori” de Catherine Aubier (Ed. Polirom, 2006) si face parte din colectivul de traducatori care a tradus din limba engleza “Stele fixe si constelatii in astrologie”, de Vivian Robson (Ed. Polirom, 2017).

Sustine cursuri si conferinte in tara si in strainatate, începând din 2010.

×
Subiecte în articol: cutremur Turcia astrolog mihaela dicu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close