Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: "Vom intenta procese tuturor celor care au calomniat Antena 3". Un membru CNA, printre cei vizați

Mihai Gâdea: "Vom intenta procese tuturor celor care au calomniat Antena 3". Un membru CNA, printre cei vizați

Mihai Gâdea a anunțat, joi seară, la "Sinteza zilei", că Antena 3 va intenta procese tuturor celor care au calomniat postul de televiziune în urma dezvăluirilor făcute în cazul posibilelor fraude de la alegerile locale. Vizat este și un membru CNA care a folosit cuvinte inacceptabile la adresa postului TV, a precizat CEO-ul Antena 3.

Mihai Gâdea: "Vom intenta procese tuturor celor care au calomniat Antena 3". Un membru CNA, printre cei vizați
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   23:02

"Vreau să fac un anunț. Au fost unii, ca la un semn nevăzut, care astăzi s-au apucat să lanseze calomnii, minciuni și o serie întreagă de lucruri care sunt intolerabile în ceea ce privește postul nostru de televiziune. Fac un anunț în această seară ca să fie clar pentru toată lumea. 

Vom intenta procese tuturor celor care au făcut acest lucru, inclusiv acelui membru CNA care și-a permis să folosească cuvinte inacceptabile la adresa postului nostru de televiziune. Nu mai merge așa! Cine are impresia că poate să calomnieze, să mintă, să înjure și așa mai departe, trebuie să plătească pentru asta", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea CNA
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close