Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea și Mircea Badea, campionii audiențelor în luna iulie. Antena3, din nou lider de piață detașat pe publicul urban cu studii superioare

Mihai Gâdea și Mircea Badea, campionii audiențelor în luna iulie. Antena3, din nou lider de piață detașat pe publicul urban cu studii superioare

Antena3 continuă să fie lider absolut pe piața posturilor de știri din România și conduce detașat pe sectorul urban de public, indiferent de vârstă, fiind preferat cu preponderență de românii cu studii superioare. Locurile 2 și 3 și-l împart România TV și Digi24.

Mihai Gâdea și Mircea Badea, campionii audiențelor în luna iulie. Antena3, din nou lider de piață detașat pe publicul urban cu studii superioare
de Anca Andrei    |    04 Aug 2020   •   00:04

Emisiunile Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea și În gura presei, realizată de Mircea Badea, conduc detașat în topul audiențelor pe sectorul de public urban, , având un rating de 4,9%, respectiv 4,1% . Cel mai mult s-au uitat la cele două emisiuni, publicul din mediul urban, cu vârstă de peste 18 ani cu sau fără studii superioare.

Antena3 cu 8 emisiuni în top 10

Locurile 3 și 4 sunt ocupate tot de producții ale Antena3, Exces de putere, cu 3,8% rating și ShowBlitz cu 3,5%. Pe locul 5 se află Punctul Culminant de la România Tv, tot cu 3,5% rtg, urmată de alte trei emisiuni Antena3, Subiectiv – 3,4% , Decisiv – 3,1% și Punctul de Întâlnire, 3% rtg.

Antena3 a fost imbatabilă în prime time, pe toate sectoarele de public din mediul urban, dar s-a detașat considerabil pe pubicul tânăr cu studii superioare, având un share de 10,3, aproape dublu față de România Tv, 6,3 și Digi24 – 5,3.

Antena3 este singurul partener CNN în România

În luna mai, Mihai Gâdea reușea o mișcare care va schimba complet piața tv din România. Este vorba despre parteneriatul Antena3 - CNN, unic în România.

"Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi - pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. să câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!", a spus MIhai Gâdea.

Noul acord dintre cei doi giganți media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

Astfel CNN va produce conţinut original pentru Antena3. Începand cu finalul acestui an, « CNN hour » va putea fi urmărit în fiecare zi în grila Antena3, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

×
Subiecte în articol: audiente antena3 Mihai Gâdea Mircea Badea
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close