Antena 3 CNN Actualitate Mihai Voropchievici la Sinteza Zilei, despre însemnătatea zilei de 21, a anului '21, la ora 21:21:21, după ce pe internet a fost anunţat sfârşitul lumii

Mihai Voropchievici la Sinteza Zilei, despre însemnătatea zilei de 21, a anului '21, la ora 21:21:21, după ce pe internet a fost anunţat sfârşitul lumii

Mihai Voropchievici, cel mai important numerolog din România, a vorbit la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 despre însemnătatea zilei de 21.01.2021, o zi despre care a vuit tot internetul astăzi, mulţi anunţând chiar sfârşitul lumii la ora 21:21:21.

Mihai Voropchievici la Sinteza Zilei, despre însemnătatea zilei de 21, a anului '21, la ora 21:21:21, după ce pe internet a fost anunţat sfârşitul lumii
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   22:00

Specialistul în numerologie şi astrologie i-a liniştit pe telespectatori şi a spus că ziua de 21 are o conotaţie pozitivă, 2+1=3, iar trei este o cifră care aduce înţelegere, comuniune, armonie.

"21 este un 3, ziua 21 convertită este ziua familiei, a îmbrăţişărilor, a afecţiunii, sau mai bine zis triumful cuvintelor, al acţiunilor şi al gândurilor. Cei care cunosc semnificaţia şi care, la rândul lor cunoscându-se pe sine, se acceptă aşa cum sunt, doar îngăduinţă şi fără severitate excesivă. Dacă vibrăm pozitiv, fericirea ne întinde mâna.

21 vine din cabală, din înţelepciunea poporului evreu. Sunt 22 de caractere în alfabetul lor, dar noi ne-am oprit la 21. De acolo, ulterior au fost alese cifrele de la 1-9, inclusiv zero , o cifră a divinităţii, absolută şi nu intrăm peste ea. Dar 21 în cabală semnifică reuşita ambiţiilor, inspiraţie, protecţie divină, reuşită, atingerea fericită a scopurilor.

Azi suntem pe 21, o zi de joi, iar joi înseamnă ziua lui Jupiter, care are ca valoare numerologică cifra 3. Nimic nu este întâmplător. Trei reprezintă trinitatea - Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care vin, ne protejează, prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem.

3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic

21 acţionează întotdeauna asupra psihicului. Aţi văzut ce influenţă a avut asupra psihicului tuturor de azi, pentru că toţi ne-am aşteptat la ce ni se oferă de o perioadă de timp, lucruri neplăcute şi neprevăzut. Dar 3 nu este cifra neprevăzutului. Este cifra creşterii spirituale. Noi trebuie automat să înţelegem că fiecare individ, dacă ne dezvoltăm individual la nivel total, în ţara noastră, peste tot, putem obţine cu totul alte lucruri.

3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic. 3 nu este o cifră a războiului, niciodată. Este cifra care aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului. Ziua de 21.01.2021, la ora 21.21.21, nu a făcut altceva decât să strângă în spaţiul personal pe fiecare cum se manifestă", a spus Mihai Voropchievici în deschiderea emisiunii Sinteza Zilei de joi, 21.01.2021.

Mihai Voropchievici a mai declarat că în urmă cu 9 ani, pe data de 21.12.2012, toată lumea credea că atunci va fi sfârşitul lumii. Pe 21.12.21, după calendarul aztec, se preconiza sfârşitul lumii. 

La ora 21:21:21, Mihai Voropchievici le-a urat invitaţilor din platoul Sinteza Zilei gânduri bune, să le fie bine tuturor românilor şi prin dialog să ajungă la înţelegere. 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close