Antena 3 CNN Actualitate Minore din Caracal, prostituate pentru americanii de la Deveselu

Minore din Caracal, prostituate pentru americanii de la Deveselu

Minore din Caracal, prostituate pentru americanii de la Deveselu
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Iul 2012   •   21:28

Minore din Caracal pentru distracţia americanilor de la Deveselu. Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar şi ale unor austrieci aflaţi în România pentru consolidarea unor hidrocentrale. Tinerele erau şantajate cu imagini video din timpul partidelor şi erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienţi. În total 30 de fete au fost traficate.

Cei şase membri ai grupării conduse de Daniel Bogdan, zis Cocoş, au fost reţinuţi în urmă cu o lună. Asta după ce au traficat zeci de fete obligându-le să practice prostituţia. Printre aceştia se află şi doi pompieri angajaţi la ISU Olt. Nelu Ţeculescu, zis şi „Pompieru“, este unul dintre cei care au fost prinşi în interceptări vorbind cu minorele abuzate.

Interlopii agăţau fetele în baruri sau prin cunoştinţe. Le violau sau le convingeau să întreţină acte sexuale. Raporturile erau filmate şi folosite pentru a constrânge minorele să se prostitueze pentru bani. Elevele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, erau obligate deseori să plece de la ore pentru a face sex pe bani.

Banii pentru o partida de sex variau între 150 şi 400 de lei în funcţie de înfăţişarea minorei.

Mare le-a fost mirarea procurorilor atunci când au descoperit cine beneficia de activitatea reţelei.
 
"Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt", se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz.

Una dintre minore le-a povestit anchetatorilor ca a întreţinut în jur de 500 de raporturi sexuale cu bărbaţi în decursul unui an de zile. Deşi 30 de eleve ar fi fost traficate, doar două s-au constituit părţi civile şi cer daune. Cei şase membri ai reţelei au fost arestaţi preventiv şi se află în faza de judecată.



×
Subiecte în articol: minore Caracal Deveselu soldati americani
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close