Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, șocat de Klaus Iohannis. ”A fost înspăimântător! Mi-am dat seama că e el pentru că...”

Mircea Badea, șocat de Klaus Iohannis. ”A fost înspăimântător! Mi-am dat seama că e el pentru că...”

Mircea Badea a remarcat, miercuri seara, apariția președintelui Klaus Iohannis, care a avut, în percepția realizatorului În Gura Presei, cel mai ”uman” discurs. ”Când e de remarcat, remarc... A fost parca altă persoană! Am fost pur și simplu suprins”, a declarat el.

Mircea Badea, șocat de Klaus Iohannis. ”A fost înspăimântător! Mi-am dat seama că e el pentru că...”
de Laura Dinu    |    09 Iul 2020   •   15:20

”Apropo de Werner! Totuși să remarc asta! Când e de remarcat, remarc... A fost parca altă persoană! Am fost pur și simplu surprins. Mi-am dat seama că e el pentru că a zis ”peroadă”. ”În peroada asta”.. nu îi iese i-ul de la perioadă, niciodată nu îi iese și zice ”peroadă”. Și zic: Da, măi, el e! Dar de ce mi s-a părut de nerecunoscut? A avut un discurs de om! Adică nu a mai avut un discurs din ăla... de bizar. A avut un discurs de om. Și am zis: WOW! Așa ceva? Pur și simplu WOW! Pur și simplu a fost înspăimântător, nu l-am recunoscut! Cine l-a răpit pe Werner, l-au răpit extratereștrii și l-au returnat avariat. Ce s-a întâmplat?”, s-a întrebat Mircea Badea.

”Întrebat astăzi Werner despre asta cu CCR, a zis: ”Constituția trebuie respectată, hotărârile CCR trebuie respectate”. Surprinzător e că nu a zis nimic surprinzător. Asta e surprinzător, că nu a zis nimic surprinzător. A zis ceva normal. WOW! Nici nu știu dacă l-am mai văzut pe Werner în această ipostază umană. Poate o mai fi fost, dar nu cred că mai mult de 2 ori. Dar nu îmi aduc aminte. Deci cred că a trecut atât timp de când a fost ultima dată în formă umană încât acum zic WOW!”, a adăugat realizatorul. 

Klaus Iohannis: Este momentul să lăsăm divergențele politice deoparte

Klaus Iohannis a făcut, miercuri, declarații la 'Institutul Cantacuzino' din Capitală, după numărul record de cazuri COVID-19 înregistrate miercuri în România.

"Astăzi este o zi tristă - avem un număr record de persoane găsite pozitive cu noul coronavirus, peste 555 de persoane. În acest context revin la ce am mai spus: răspunderea este partajată între autorități și cetățeni (...) Trebuie să fim foarte atenți la ce ne spun unii și alții fiindcă în această perioadă în loc să fim toți de aceeași parte, politicienii să sprijine guvernul și împreună să-i convingem pe români că este o treabă foarte-foarte serioasă, vedem că sunt politiceni care încearcă să exploateze electoral această pandemie. Este o cale eronată. Este momentul să lăsăm divergențele politice deoparte", a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close