Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre livrarea de tancuri în Ucraina: "Nu fac mişto. Sunt mai fericit decât Radu Tudor şi vă spun de ce"

Mircea Badea, despre livrarea de tancuri în Ucraina: "Nu fac mişto. Sunt mai fericit decât Radu Tudor şi vă spun de ce"

Mircea Badea a explicat de ce se bucură pentru că Ucraina va primi tancuri. "Deci credeți-mă, sunt ca un cintezoi de Ziua Recoltei. Mi-am dorit foarte mult să se întâmple asta".

Mircea Badea, despre livrarea de tancuri în Ucraina: "Nu fac mişto. Sunt mai fericit decât Radu Tudor şi vă spun de ce"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2023   •   22:00

"Cu absolut toată sinceritatea, vă jur nu fac, doamne ferește, niciun mișto, că nu e nici cazul și chiar nu fac. Asta pentru că în foarte multe afirmații pe care le fac, și eu le fac sincer, adică din sufletul meu ăsta cu 4 camere, alea 3 și 2 ventricule.

Deci din sufletul meu așa fac și io afirmațiile astea, și unii înțeleg că eu fac mișto și eu nu fac mișto. Uneori fac mișto, dar de cele mai multe ori, bă, pă bune, nu fac mișto că nici nu e cazul.

Sunt cel mai fericit om din lume. Deci sunt mai fericit decât Radu Tudor, că primesc ucrainienii tancuri.

Deci credeți-mă, sunt ca un cintezoi de Ziua Recoltei. Mi-am dorit foarte mult să se întâmple asta, pentru că atât de multă tensiune se crease pe Planetă.

Ați văzut și astăzi când a venit domnul președinte Biden să anunțe că și Statele Unite o să dea 31 de tancuri Abrams ucrainienilor.

Citeşte şi: Mircea Badea, dezvăluiri haioase din perioada studenţiei: "Voi să nu faceţi aşa!"

A fost o întrebare şi dânsul pă plecare zice că a fost o tensiune la nivel internațional pe bază de tancuri.

Bine că s-a rezolvat această tensiune în interiorul lumii civilizate și bine că s-a luat această decizie, să se dea tancuri. Deci eu sunt, repet, mai fericit decât Radu Tudor cu privire la asta. Deci cel mai fericit om din lume, eu sunt.

Io cam ocolesc subiectele în legătură cu războiul. Când mă întreabă cineva eu aș vrea să nu mă întrebe.

Mă rog, pot să compun niște răspunsuri din care să nu se înțeleagă nimic.

Din multe lucruri pe care le spun nu se înțelege nimic. De multe ori nici eu nu înțeleg nimic", a spus Mircea Badea în emisiunea În gura presei de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Câţi bani poţi împrumuta rudelor sau prietenilor fără să încalci legea
x close