Antena 3 CNN Actualitate Mizeria de nedescris găsită de o familie într-un hotel dintr-o stațiune de pe litoral | ”Cameristele duc gunoiul când își aduc aminte”

Mizeria de nedescris găsită de o familie într-un hotel dintr-o stațiune de pe litoral | ”Cameristele duc gunoiul când își aduc aminte”

O familie a avut parte de o surpriză neplăcută în concediu pe litoralul românesc.

Mizeria de nedescris găsită de o familie într-un hotel dintr-o stațiune de pe litoral | ”Cameristele duc gunoiul când își aduc aminte”
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2022   •   17:06

Cei doi adulți au ales alături de copilul lor un hotel de două stele din stațiunea Saturn. Însă acolo au găsit o mizerie de nedescris pentru care au plătit peste 2.000 de lei. 

”August 2022! NU RECOMAND! Revenire în 2022 după ce în 2021 a fost ok.

Mare greșeală! 5 nopți DP. Mizerie in cameră, așternuturi îngălbenite de vreme și uzate, pat cu saltea foarte uzată, covatita. În baie nu s-a șters faianța de anul trecut. Bateriile sunt murdare la propriu. Prosoape la schimb am cerut în a patra zi, nu mai aveau deloc,  cameristele duc doar gunoiul și asta când își aduc aminte. Mocheta nu a fost aspirată nici când am intrat în prima zi.

Clasificarea hotelului de 2* a fost dată pt dotări/uzură hotel, curățenia este obligatorie și la 2*! Parcarea costă 35 lei/zi  și chiar daca sunt locuri nu se deschide bariera. Recepționer acru și cu tupeu să îți răspundă "Altă întrebare!" la solicitarea ta.

Șefa de hotel ok, înțelegătoare. Mâncare asa-si-așa, mic dejun la restaurant Aida, cina/prânzul la restaurant Cerna, de 40 lei/adult, preturi bune, ok, mâncare bună.

Stai sa iei o cafea la micul dejun îți trebuia 15 minute. Avantajul hotelului e că este ff aproape de plajă.

In loc să mergi înspre bine este exact invers, de la an la an. Am plătit 2.400 lei pentru 2 adulți și un adolescent, 5 nopți cu demipensiune” a scris femeia pe un grup de călătorii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Saturn litoral camera
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close