x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Monica Iacob Ridzi va fi eliberată condiționat. Judecătorii au respins contestația procurorilor

de 22 Noi 2017   •   13:23
Monica Iacob Ridzi va fi eliberată condiționat. Judecătorii au respins contestația procurorilor 16
Foto: Agerpres

Update: Monica Iacob Ridzi va fi eliberată condiționat. Judecătorii Tribunalului Cluj au respins contestația procurorilor DNA. În aproximativ o oră-două, fostul ministru al Tineretului şi Sportului va putea să plece acasă. Cei de la Tribunal trebuie să trimită decizia celor de la Penitenciarul Gherla, iar apoi cei de acolo urmează să îi înștiințeze pe cei de la Secția exterioară de femei a penitenciarului. După aceea, Monica Iacob Ridzi poate să plece acasă.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a stat aproape trei ani în spatele gratiilor.

Știre inițială: Monica Iacob Ridzi ar putea fi, de azi din nou un om liber. După aproape trei ani petrecuţi în spatele gratiilor, judecătorii clujeni decid dacă fostul ministrul al Tineretului şi Sportului poate fi eliberat condiţionat.

Ridzi a fost condamnată la închisoare pentru festivităţile organizate de ziua tineretului în 2009, care au păgubit statul cu sute de mii de euro.

De-a lungul timpului, fostul ministru a făcut mai multe cereri de întrerupere a pedepsei din motive medicale şi a formulat chiar o cerere de graţiere către preşedintele Klaus Iohannis. Toate i-au fost însă respinse.

sati