Antena 3 Actualitate Monica Pop acuză un nou fake-news: "Totul este o înșelătorie ordinară"

Monica Pop acuză un nou fake-news: "Totul este o înșelătorie ordinară"

de Gabriel Dano    |    20 Ian 2022   •   23:16
Monica Pop acuză un nou fake-news: "Totul este o înșelătorie ordinară"

Monica Pop acuză că imaginea ei a fost folosită pentru promovarea unor medicamente de slabit. Medicul spune că totul este o înșelătorie.

Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele "Medicamente", reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecintele lor?

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuițI și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide  etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciti! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur!  E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legatura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționati de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca "Miraculoase" pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc!

De ce permiteti asa ceva? La oameni v-ati gindit?????!!!!", a scris Monica Pop, pe Facebook.

Monica Pop, mesaj pentru decidenţi: "Ar trebui să mi se ceară scuze. Tot ce am spus s-a adeverit"

„Am lucrat în administrația sanitară mai mult decât oricare din decidenți! Vreo întrebare, sfătuire, nici vorbă! Mari orgolii! Au preferat să greșească! Mult", spune medicul Monica Pop care reamintește că tot ce a spus pe perioada pandemiei s-a adeverit şi cei care i-au blamat opiniile ar trebui să-i prezinte scuze.

Dr. Monica Pop şi-a exprimat speranța ca noul ministru al Sănătăţii să poată face ceva bun pentru români pe perioada pandemiei.

Mai mult, medicul oftalmolog le-a reamintit decidenţilor că tot ce a spus despre evoluția COVID, despre măsurile de prevenție s-au adeverit, mai ales că tot ce a comunicat în spaţiul public s-a bazat pe experiența sa vastă din domeniul medical.

În acest context, Monica Pop a apreciat că toţi cei care i-au blamat opiniile, care astăzi au devenit fapte, ar trebui să îi prezinte scuze.

„Ar trebui să mi se ceară scuze! Problemă de caracter şi demnitate. S-a văzut că tot ce am spus s-a adeverit

- Că vaccinații se infectează şi transmit.

- Că vaccinații infectați şi netestați sunt vector de transmitere a bolii; fiind vaccinați, fac o forma mai ușoară, uneori chiar asimptomatică, nu știu, o tratează ușor pentru că decidenții au spus, repetat, că vaccinații nu se infectează şi nu transmit, greșit şi grav! Din acest motiv nu se izolează şi îi îmbolnăvesc pe mulţi din jur!!! Iar unii din ei ajung chiar în ATI! ( inclusiv vaccinații infectați, netestați)!

- Că e clar ca vaccinul nu are legătură cu răspândirea bolii, fiind benefic pentru ca vaccinații infectați să facă o forma mai atenuată a bolii.

- Că testarea în masă e singura posibilitate de a afla imediat de boala si de a se lua masuri urgent.

- Că atâta timp cât nu se face testare în masă şi pentru vaccinați şi  pentru nevaccinați, numărul infectărilor va crește iar numărul celor cu stări grave, chiar decese, (pentru ca ajung prea târziu la spital), va fi tot mai mare! 

„Am lucrat în administrația sanitară mai mult decât oricare din decidenți"

- Ca singura formulă care ar trebui aplicată pentru a opri pandemia este:testare în masă, vaccinare, mască, izolare

- Că în Europa, mai toată lumea vaccinată şi infectată dar şi toată lumea testată în masă, nu se ajunge în spitale şi la decese exact pentru că testarea x 2/ săptămâna a tuturor, vaccinați sau nu, îi anunță pe loc daca sunt pozitivi şi se izolează şi se tratează imediat! Şi nu ajung la stări grave.

- Că trebuia şi trebuie bine pregătit valul următor (nu s-a făcut nimic pentru a pregăti valul 4) prin reabilitarea şi folosirea spitalelor de campanie si achiziția de medicamente specifice şi mărirea numărul de paturi de ATI! Şi de personal!

-Că prin încercarea de a aplica forța şi șantajul, au determinat multe depresii!

„Blam şi amenințări, învinuiri aurea, ca să-şi scuze ei greșelile. Asta au făcut"

Am lucrat în administrația sanitară mai mult decât oricare din decidenți! Peste 28 de ani, din care 25 de ani ca director al celui mai mare Spital de Oftalmologie! Vreo întrebare, sfătuire, etc, nici vorbă! Mari orgolii! Au preferat sa greșească! Mult!

Blam şi amenințări, învinuiri aurea, ca să-şi scuze ei greșelile. Asta au făcut pentru criticile greșelilor de strategie! În loc să le repare! Speram că actualul Ministru sa poată să facă ceva pozitiv pentru români! Baftă", a conchis pe pagina sa de socializare medicul Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Monica Pop

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close