Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, acuzaţii: "Au murit oameni care ar fi putut fi salvați". Medicul spune cum putea fi evitată tragedia de la Piatra Neamţ

Monica Pop, acuzaţii: "Au murit oameni care ar fi putut fi salvați". Medicul spune cum putea fi evitată tragedia de la Piatra Neamţ

Medicul Monica Pop se arată revoltată de faptul că spitalul de campanie de la Leţcani nu a fost deschis până la tragedia de la Piatra Neamţ, în urma căreia 10 pacienţi au ars de vii. 

Monica Pop, acuzaţii: "Au murit oameni care ar fi putut fi salvați". Medicul spune cum putea fi evitată tragedia de la Piatra Neamţ
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2020   •   12:00

"E strigător la cer!", comentează prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, care susţine că unitatea nu a fost deschisă până acum pentru că "era făcută de PSD".

Monica Pop: Au murit oameni când ar fi putut fi salvaţi???!!! 

"E strigător la cer!!!

De ce nu a fost "deschis" până sâmbătă seară spitalul de campanie Leţcani???!!! S-a putut, deci se putea oricând! Au murit oameni când ar fi putut fi salvaţi???!!! 

Aha, era făcut de PSD! Idem cu testările nepermise!

Dr. Monica Pop: De ce nu a fost deschis spitalul? Era făcut de PSD! Idem cu testările nepermise!

A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de când situaţia s-a agravat, punerea în funcţie a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Leţcani) era o soluţie imperios necesară! Românii au dreptul să știe!!!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

În incendiul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamț, 10 oameni au murit şi mai mulți pacienți au fost transferați la Spitalul mobil de la Lețcani.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close