Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, amenințată cu moartea: Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă, că sunt maşini care mă pot lovi

Monica Pop, amenințată cu moartea: Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă, că sunt maşini care mă pot lovi

Medicul Monica Pop, unul dintre cei mai vocali doctori de la noi, are convingeri ferme pe care şi le asumă mereu public, pe teme de actualitate, cum este acum pandemia generată de coronavirus. Şefa Spitalului de ochi recunoaşte, însă, că nu de puţine ori colegi de-ai ei i-au spus să nu le facă publice numele, de frică. 

Monica Pop, amenințată cu moartea: Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă, că sunt maşini care mă pot lovi
Sursa foto: Agerpres
de Denisa Nedelcu    |    03 Iul 2020   •   11:45

Recent, medicul Monica Pop a povestit cum o bună prietenă a sa, "care a vorbit sincer, a fost amenințată cu moartea”, susţine medicul. Mai mult, doctoriţa spune că şi ea a fost ameninţată cu moartea, dar a făcut plângere la Poliţie, potrivit stirilekanald.ro.

"Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la Poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID", a mai spus Monica Pop. Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală povesteşte că incidentul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, după ce a susținut că șefa de la Primiri Urgențe a spitalului s-a îmbolnăvit de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați pe care i-a consultat. 

Monica Pop: Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă, că pot primi o lovitură în cap

"Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta", a povestit atunci dr. Monica Pop. 

Medicul spune că a depus plângere penală la acel moment, dar vinovatul nu a fost găsit. Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, medicul Monica Pop, este cunoscută în spaţiul public pentru convingerile ferme pe care pe exepune şi le asumă.

×
Subiecte în articol: Monica Pop amenintari cu moartea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close