Dr. Monica Pop, atac la colegii medici care comunică în pandemie: Arafat, Tătaru, Rafila, Craiu - niciunul nu e infecţionist! Ei au dreptul la opinie şi alți medici, nu?

de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   14:45
Dr. Monica Pop, atac la colegii medici care comunică în pandemie: Arafat, Tătaru, Rafila, Craiu - niciunul nu e infecţionist! Ei au dreptul la opinie şi alți medici, nu? Facebook/Monica Pop

Medicul Monica Pop se arată din nou revoltată şi spune că nu înţelege de ce majoritatea medicilor care comunică în pandemia COVID nu sunt de specialitate şi, totuşi, au dreptul la opinie, spre deosebire de alţii. 

Oftalmolog renumit, dr. Monica Pop aminteşte de Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în MAI, fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, Alexandru Rafila - reprezentantul României la OMS sau Mihai Craiu, medic pediatru.

"Dl. Dr. Raed Arafat, medic in specialitatea anestezie si terapie intensivă!

Dl. Dr. Nelu Tataru - medic chirurg

Dl. Dr. Alexandru Rafila, microbiologie         

Dl. Dr. Mihai Craiu, medic pediatru

Dl. Dr. Gabriel Diaconu, psihiatru (?)

Etc, etc, etc!

Sunt toti medici! Ca şi noi! 

Monica Pop: Medic infectionist nu este niciunul din ei. Ei au dreptul la opinie in altă specialitate si alți medici, nu? 

Medic infectionist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie in altă specialitate si alți medici, nu? FUNCTII si diplome de management, chiar si master, avem mai toti, dar se vede că nu şi aceleaşi drepturi! 

Desi avem aceeasi facultate grea de Medicină, in care se invată si epidemiologie si infectioase si virusoligie si microbio si histologie etc.

Un moderator foarte malitios, fara cultură medicală si care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, si care pare total dezinformat, desi n-ar trebui, si care, din razbunarile-i caracteristice, judecă cu spume si cu o privire urîtă si rea pe cei care îsi permit sa aibă o parere care nu corespunde cu a lui! 

Si, cu totală lipsa de delicatete (nici nu era de asteptat), dezinformează, cu rautate, la greu!!! Nu asta asteapta oamenii!

Halal dreptate, halal corectitudine!!", a scris pe Facebook medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti.
 

Parteneri
x close