Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop, despre vaccinul COVID: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune. Nu ascundeţi nimic!

Dr. Monica Pop, despre vaccinul COVID: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune. Nu ascundeţi nimic!

de Georgiana Adam    |    29 Dec 2020   •   11:50
Dr. Monica Pop, despre vaccinul COVID: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune. Nu ascundeţi nimic!
Sursa foto: Agerpres

Medicul Monica Pop susţine, într-o postare pe o reţea de socializare, că în România se desfăşoară mai mult o campanie de ameninţare decât una de vaccinare anti-COVID.

În plus, medicul de la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, spune că vaccinul poate avea şi efecte secundare, iar oamenii trebuie să cunoască şi riscurile, dar şi beneficiile imunizării cu serul împotriva coronavirusului.

"Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel:

Monica Pop: "Pot fi, rar, şi efecte secundare grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari"

`Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!`. 

Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor! 

Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informaţie zero, ştiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informaţiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură! 

Prof. dr. Pop: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune

La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură şi amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul!

Faceţi în aşa fel încât oamenii să aibă încredere!!! Se poate!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop vaccin COVID

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close