Antena 3 Actualitate Monica Pop reafirmă inutilitatea certificatului de vaccinare: "Categoric, este o discriminare!"

Monica Pop reafirmă inutilitatea certificatului de vaccinare: "Categoric, este o discriminare!"

de Georgiana Adam    |    07 Mai 2021   •   21:56
Monica Pop reafirmă inutilitatea certificatului de vaccinare: "Categoric, este o discriminare!"

Monica Pop, a intervenit vineri seara la Antena 3, unde a vorbit în exclusivitate despre teoria sa, cu privire la certificatul de vaccinare. Directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, spune că acesta nu foloseşte la nimic, iar orice persoană vaccinată se poate îmbolnăvi. "Nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate. Despre asta este vorba!", a spus medicul.

Monica Pop, unul dintre cei mai vocali critici ai vaccinului anti-COVID, a enumerat motivele pentru care consideră, că certificatul de vaccinare este nefolositor pentru persoanele vaccinate care doresc să meargă la un spectacol, sau să participe la un eveniment cu multe persoane.

Lucrurile au luat amploare, iar medicul consideră că această măsură reprezintă o discriminare la adresa persoanelor nevaccinate.

"Categoric, este o discriminare"

 Nu mi se pare normal absolut deloc ce se întâmplă. Să fie foarte clar. Orice om care se vaccinează, poate face boala. Ştie toată lumea asta, sau cine nu ştie, trebuie să afle: poate face boala. Deci, nu înţeleg la ce este folositor acest certificat de vaccinare, din moment ce personajul respectiv poate face boala şi o şi transmite. Şi atunci, la ce foloseşte acest certificat de vaccinare, că nu am înţeles. Într-o sală de exemplu, dacă intră o persoană care este vaccinată, dar care este bolnavă, poate să fie asimptomatic şi să aibă boala. Ar fi fost mult mai normal, să se facă un test, numai că, oamenii nu au posibilitatea materială, pentru că, în ţara asta, ca în niciuna, testele să plătesc, ceea ce nu e normal. Ar trebui ca orice om asigurat din ţara asta, care plăteşte asigurări de sănătate, pensionari şi aşa mai departe, ar trebui să aibă dreptul la test gratuit, de câte ori au nevoie de acest test.

"Vaccinul este gratuit, iar testarea este cu bani"

Este foarte scump testul. Mi se pare inadmisibil. Luăm cazul unui spectacol. Dacă o familie vrea să meargă la spectacol şi ar trebui să aibă test făcut, îşi pot permite să cumpere şi bilete şi să facă şi test? E posibil așa ceva? Actorii o să joace cu doi oameni în sală, dacă se întâmplă așa ceva. Eu cred că oamenii din țara asta au și dreptul la relaxare, după atâta vreme, după atâta stres, sperietură, atâta stare psihică proastă, pentru că asta este starea acestui popor în momentul actual.

"Mască și distanțare nu ajunge?"

Nici măcar acest lucru să nu fie liber pentru ei? Mască și distanțare nu ajunge? Și atunci când a fost voie, au fost spectacole, cu situația aceasta, cu mască și distanțare, s-a întâmplat ceva? S-a îmbolnăvit cineva de la teatru? A descoperit cineva un lucru de genul acesta? Nu! De ce nu ajunge distanțarea și masca, nu pot să înțeleg.

"De ce trebuie certificat de vaccinare pentru a merge la un spectacol? Mi se pare inadmisibil!"

Repet. Vaccinarea face ca omul respectiv, dacă se îmbolăvește, dacă vine în contact cu un bolnav și ia boala, pentru că  de luat, o ia, sau o poate lua, sigur că da. E foarte clar că se poate îmbolnăvi după aia. Sigur că au făcut o formă mai ușoară, dar, săptămâna trecută, INSP-ul a anunțat că peste 25.000 de vaccinați au făcut boala. Eu spun că nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate, pentru că despre asta este vorba",  a spus prof. dr. Monica Pop, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, vineri, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Teoria Monicăi Pop care arată că certificatul de vaccinare nu ajută la nimic: "Orice vaccinat se poate îmbolnăvi!"
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close