Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, adevărul despre masca de protecție: ”Cu multe din ale "decidenților" nu sunt de acord...”

Monica Pop, adevărul despre masca de protecție: ”Cu multe din ale "decidenților" nu sunt de acord...”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, susține că masca are rolul ei de protecție și trebuie purtată, în special în această perioadă în care numărul de cazuri de coronavirus este, din nou, în creștere.

Monica Pop, adevărul despre masca de protecție: ”Cu multe din ale "decidenților" nu sunt de acord...”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    26 Feb 2021   •   07:50

”Masca protejează, să știți!

Toți chirurgii din lume poartă masca la operații! Dintotdeauna! Nu pentru că protejează?

Ați văzut vreodată chirurgi la " lucru" fără mască ?! Categoric nu! Masca are rolul ei de protecție asta e clar!

Desigur, nu sunt ok exagerările cu schimbatul des, cu purtatul permanent, oriunde, dar, că e un mijloc bun de protecție și de profilaxie, asta e clar, în opinia mea ! Și nu cred că mă înșel!

Cu multe din ale "decidenților" nu sunt de acord dar cu masca purtată judicios, ca mijloc de protecție, da! Purtați-o!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

MASCA - PROTEJEAZĂ, SĂ STITI! TOTI CHIRURGII DIN LUME POARTA MASCĂ LA OPERATII! DINTOTDEAUNA! NU PENTRU CA PROTEJEAZĂ...

Publicată de Monica Pop pe Joi, 25 februarie 2021

Monica Pop, declaraţii controversate: "E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare au făcut de la vaccin"

Medicul a făcut, cu doar o zi în urmă, afirmaţii revoltătoare, după ce 4.500 de români s-au îmbolnăvit de COVID după vaccinare.

Cunoscutul medic susţine, pe o pagină de socializare, că oamenii s-ar fi îmbolnăvit chiar din cauza administrării serului.

Medicul Valeriu Gheorghiţă, cel care a făcut anunţul, a spus că nu este vorba de aşa ceva, explicând faptul că vaccinul nu are fragment de virus în el.

Monica Pop: "E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin"

"Greu de înţeles de ce unii medici nu spun adevăruri!

E foarte clar că cei 4.500 care au făcut COVID după vaccinare l-au făcut de la vaccin! Ştie orice medic că vaccinurile pot provoca boala! Instruiţi-vă şi veţi vedea!

Rog autorităţile şi colegii să nu mai spună lucruri neadevărate oamenilor, nu e moral şi nici benefică inducerea în eroare!", a scris medicul Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Mama fetiţei omorâte în Bucureşti a mărturisit cine i-a ucis copilul
x close