Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop revine. Ce spune medicul că trebuie să ştie oamenii înainte de a se vaccina contra COVID

Monica Pop revine. Ce spune medicul că trebuie să ştie oamenii înainte de a se vaccina contra COVID

Medicul Monica Pop, care a intrat în conflict cu mai muţi doctori din cauza vaccinului COVID, revine şi transmite că oamenii trebuie să fie corect informaţi înainte de a se imuniza împotriva coronavirusului.

Monica Pop revine. Ce spune medicul că trebuie să ştie oamenii înainte de a se vaccina contra COVID
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2020   •   08:20

Cunoscutul medic spune că oamenii trebuie să ştie care sunt contraindicaţiile vaccinului, care sunt efectele adverse şi dacă cei care au avut boala mai au nevoie de imunizare.

"CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?

OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE:

1. Care sunt CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!

2. Copiii mici care sunt oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?

Dr. Monica Pop: Care sunt efectele adverse cunoscute până acum

3. Care sunt efectele adverse cunoscute pană acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?

4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?

5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?

6. Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza? (e perfect posibil sa nu fie)

?  UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SUNT VACCINATI!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

CTP, atac la dr. Monica Pop: Vorbește ca o precupeață. E de discutat dacă nu afectează siguranța națională

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi critică pe cei care fac campanie împotriva vaccinului COVID, dând exemplul dr. Monica Pop, şi spune că ar fi de discutat dacă aceste campanii agresive nu afectează cumva siguranța națională.

"Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. 

De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: "Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani", a spus CTP.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, după ce dr. Monica Pop a spus că vaccinul COVID ar da leucemie: "Minte. Câtă rușine, doamnă doctor!"

Şi medicul Gabriel Diaconu reacţionează vehement după spusele dr. Monica Pop - care a declarat că ea nu se va vaccina împotriva COVID, susţinând că acest vaccin ar putea produce leucemia - şi afirmă că aceasta minte şi spune "inepţii".

Psihiatrul Gabriel Diaconu demontează afirmaţiile dr. Monica Pop şi asigură că nu există nicio dovadă medicală care să susţină spusele acesteia. 

În plus, mai arată dr. Diaconu, persoanele cu leucemie vor trăi acum o nouă panică, respectiv cea a vaccinului anti-COVID.

"Doamna doctor Pop trăiește pe o planetă unde vaccinurile dau leucemie. (...) Mai pe românește spus, minte. Spune inepții. Căci nu poți să acuzi un doctor de ignoranță (cred)", a spus medicul Gabriel Diaconu.

Monica Pop: "Categoric nu mă voi vaccina! Dacă peste 3 ani faceți leucemie?"

Reacţia lui Gabriel Diaconu vine după ce dr. Monica Pop a spus că nu se va vaccina de COVID, având anumite temeri, că ar produce leucemie.

×
Subiecte în articol: Monica Pop vaccin
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi torenţiale de până la 50 l/mp şi furtuni
x close