Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop, despre numărul zilnic de infectați cu coronavirus: "Altfel nu se induce panică?"

Dr. Monica Pop, despre numărul zilnic de infectați cu coronavirus: "Altfel nu se induce panică?"

de Laura Dinu    |    08 Sep 2020   •   15:15
Dr. Monica Pop, despre numărul zilnic de infectați cu coronavirus: "Altfel nu se induce panică?"
Sursa foto: Antena 3

Medicul oftalmolog, Monica Pop, acuză că modul în care este comunicat procentul de infectare cu coronavirus nu este corect. ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?”, spune medicul.

”Din nou Covidiada!

Se vorbește zilnic de numărul de infectați din București și din diferite județe. Dar nu se spune corect și că în București sunt 4.000.000 ( PATRU MILIOANE) de oameni iar în județele de care se vorbește, 400.000 sau nici atât. De obicei, cam la același număr de infectați! Astăzi, mai mulți! Vin din concediu și unii, destui, se opresc prin București. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?

AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritățile!

Iar de când s-au redeschis restaurantele și sălile de teatru și film ( parțial, oricum), n-avea nimeni timp să se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de câteva luni. În realitate, nici NU TREBUIAU ÎNCHISE ! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC AȘA!!!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Monica Pop

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close