Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop răbufnește! ”Nu îi credeți! Neagă existența COVID, dar dau repede din coate să facă rost de medicamente!”

Monica Pop răbufnește! ”Nu îi credeți! Neagă existența COVID, dar dau repede din coate să facă rost de medicamente!”

Medicul Monica Pop răbufnește pe o rețea socială cu privire la persoanele ”fățarnice” care neagă existența coronavirusului.

Monica Pop răbufnește! ”Nu îi credeți! Neagă existența COVID, dar dau repede din coate să facă rost de medicamente!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    22 Sep 2020   •   14:10

”Nu-i credeți pe fățarnici!

Neagă public existența COVID, înfluențând negativ, dar cum aud de un medicament, dau repede din coate pentru a face rost!!!

Se speculează și se exagerează mult, desigur, dar, ca să spun că nu există...

Interesați-vă despre cei care credeți că vă plac! Puteți avea surprize enorme!

Dacă EI cred că nu există boala, ce să trateze?! Fățărnicie iar și iar! Au destui fani! Naivi și/sau total dezinformați!

Vă păcălesc (mint) cu zâmbete false, cu minciuni în lanț spuse în interviuri, (nici nu vă puteti închipui cât mint), cu victimizări departe de adevăr! Și cu biografii romanțate, total lipsite de adevăr!

Cu "laude" de tip "fumez de la 13 ani"!!! Bravo, halal exemplu! Talent de a înșela, credibil, (asta le e meseria), cu carul! Asta e "educația" pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zâmbesc amar, îi știu mitomani și foarte interesați în general, dar de publicitate, mai ales, pentru care ar face orice! Cu orice preț! NU LE PASĂ CÂT RĂU FAC!

Caracter?! De ce? Cui folosește?”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close